Müge Anlı Programından Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Müge Anlı Programından Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

,Müge Anlı ile Tatlı Sert programından Arif Verimli ayrılmıştı. Ayrılığının nedeni merak konusu oldu. Ancak Arif Verimli'nin ayrılık nedeni ortaya çıktı. Ne için ayrıldığı ve farklı bir programa geçip geçmeyeceği de belli değil.

İzleyicileri tarafından sevilerek izlenen program Müge Anlı ile Tatlı Sert’te geçtiğimiz günlerde bir ayrılık gerçekleşmişti. Arif Verimlinin programdan ayrılık nedeni belirli oldu. Farklı bir programda yer alacağı söylentileri dolaşan Arif Verimli Müge Anlıdan neden ayrıldı? 

Müge Anlı Reytingleri Neden Düştü!

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te beklenmedik bir ayrılma sonrası reyting düşüşleri yaşanmıştı. Bunun sebebi Profesör Doktor Arif Verimli olarak gösterildi. İzleyenleri son derece meraklandıran dizi hakkında bir açıklama gelmese bile Esra Erol’un daha fazla öne çıkması Müge Anlı programını düşmesine sebep oldu. İleri zamanlarda Arif Verimlinin de Esra Erol’da yer alacağı söylentileri hızlı bir şekilde yayılıyor. Programda yaptığı eleştiriler ve tespitlerle yaptığı ilginç açıklamalar ile öne çıkıyorken ayrılması izleyicide üzüntü yarattı.

Arif Verimli Müge Anlı'dan Neden Ayrıldı!

Arif Verimlinin ayrılması hakkında programda yer alan farklı bir kişi yüzünden çıktığı söylendi. Yetkili olduğu bilinen şahıs hakkında sosyal medya platformları üzerinden tahminler yapıldı. Arif Verimli ise gerçekleri ve ayrılmasına sebebiyet veren kişiyi itiraf ederek tüm bu olaylardan kurtuldu. Bahsettiğimiz açıklamalarında Şevki Sözen’e oldukça fazla kızdığını ve onunla tartışmak istemediği için artık Müge Anlı ile Tatlı Sert’e devam etmeyeceğini açıkladı. Başarılı Profesör Doktorun ileriki günlerde Esra Erol’da yer alması bekleniyor.

Müge Anlı Programındaki Arif Verimli Kimdir?

1 Haziran 1954 yılında Antalya'da doğmuştur. Üniversiteyi Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinde okudu. Sonradan psikiyatri dalında yüksek lisans yapmıştır.