Müge Anlı Programındaki Skandal Köy Olayı Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Müge Anlı Programındaki Skandal Köy Olayı Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı!

Müge Anlı, Fethiye’de 6 yıl önce pusuya düşürülüp tüfekle vurulan Paslı çiftinin yakınlarını stüdyosunda ağırlamıştı. Faillerin bulunmasının ardından programda şok edici olaylar bir bir ortaya çıktı. Karmaşık aşk ilişkisi, izleyicilere bu nasıl köy dedirtti.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ormanlık alanda cesetleri bulunan 44 yaşındaki Cahit Paslı ve eşi 38 yaşındaki Hatice Paslı, bir anda ülkemizin gündemine oturmuştu. Yapılan ilk incelemelerde Cahit Paslı’nın göğüsünden eşi Hatice Paslı’nın ise sırtından vurulduğu belirlenmişti. Olayın üzerinden 6 yıl geçmesine rağmen çözülemeyen cinayetin arkasında bir köylünün olduğu düşünülüyor.

Yasak Aşklar Bir Bir Gün Yüzüne Çıkıyor!

Müge Anlı, programda Paslı çifti ile birlikte aynı bölgede yaşayan çiftler hakkında iğrenç iddiaların ortaya çıktığını duyurmuştu. İddialara göre aynı bölgede yaşamakta olan 3 çiftin birbirleriyle ilişkileri bulunuyor. Ortaya çıkan ilişki ağı, Müge Anlı’yı bile hayretler içerisinde bıraktı. Olayı çözmeye çalışan Müge Anlı, tahta üzerinde bir ilişki şeması oluşturdu.

‘’İki Erkek Kardeşle Sen Sonra Onun Karısıyla Sen’’

Müge Anlı, Ali Varçın’ın eşi olan Sündüz ve Cahit’in ilişkini öğrendiği anda şok olmuştu. Daha sonra Sündüz’ün Cahit’in kardeşi Ekrem’le ilişkisinin olduğunu söyleyen Anlı, ‘’Üç çiftin birbirleriyle yasak ilişkide oldukları konuşuluyor. Yani sizin ikinizin ve sizin ikinizin. Aynı zamanda burada Cahit de ortaya çıkıyor. İki erkek kardeşle sen ondan sonra onun karısıyla sen.’’ dedi.