Müge Anlı Programında Stüdyo Yerle Bir Oldu! Müge Anlı Kendini Zor Tuttu!

Müge Anlı Programında Stüdyo Yerle Bir Oldu! Müge Anlı Kendini Zor Tuttu!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan yasak aşk herkesi şaşkına çevirdi. Eşinin yeğeni ile kaçan kadın canlı yayında anlattıkları ile ağızları açık bıraktı. Genç kadının savunması haberin devamında...

Hafta içi her gün farklı konulara ev sahipliği yapan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. Kocasının yeğeni ile kaçan kadın canlı yayında kocası ile yüzleşti. Genç kadın, kocasına oyun kurduklarını söyleyerek böyle bir şeyin olmadığını dile getirdi. Kocası tarafından eziyet gördüğünü söyleyerek, boşanmak için böyle bir plan yaptıklarını dile getirdi.

Aşk-ı Memnu dizisini aratmayan bir gerçek!

Seçer Kaygısız, yeğeni ile kaçan nikahlı eşini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Karısı ve yeğeninin ilişkisi olduğunu söyleyerek buna şahit olduğunu iddia eden koca, her şeye rağmen karısını sevdiğini dile getirdi. Eşine don çağrısında bulunan Seçer Kaygısız, eşi ile canlı yayında yüzleşti.

Müge Anlı'da stüdyoyu yerle bir eden ifadeler!

Canlı yayına telefon aracılığı ile katılan kadın eşinin yeğeni ile birlikte olmadığını reddederek, iddiaları yalanladı. Kocasının kendisine eziyet ettiğini söyleyen genç kadın, üç çocuğunu bırakıp gidecek kadar çaresiz hissettiğini dile getirdi. Açıklamalarına devam eden genç kadın, sırf eşinden ayrılmak için böyle bir plan kurduklarını aslında kocasının yeğeni ile hiçbir bağlantısının olmadığını savundu. Bu açıklamaların ardından ise Seçer Kaygısız ise karısını çok sevdiğini söyleyerek, geri dön çağrısında bulundu. Kocasının bu çağrısına yanıt vermeyen kadın, çok şey yaşadığını, sürekli eziyet gördüğünü ve boşanmak istediğini söyledi. Seçer Kaygısız ise karısı ve yeğeni arasında bir ilişki olduğunu savundu.