Müge Anlı Programında Sonunda Buda Oldu! Müge Anlı'da Sevgilisiyle Birlikte Kardeşini Katletti!

Müge Anlı Programında Sonunda Buda Oldu! Müge Anlı'da Sevgilisiyle Birlikte Kardeşini Katletti!

ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert farklı olayları ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu hafta Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Mehmet Karahan'ın kaybolması ele alındı. Bunun dışında sevgilisini katil olmak da suçlayan Fatma Karadağ ise şok itiraflarda bulundu. İşte haberin devamı...

ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Fatma Karadağ sevgilisi hakkında şok edici açıklamalarda bulundu. Kardeşinin ölüsünün tuvaletteyken kendisi ile ilişkiye girdiğini söyleyen Fatma Karadağ, sevgilisinin kendisine zorla bunları yaptırdığı da yine de sesini çıkarmadığını dile getirdi. Şiddet ve işkence gördüğünü söyleyen Fatma Karadağ şok edici iddialar ile gündemi sarstı.

Fatma Karadağ'dan şoke edici açıklamalar!

Mehmet Karahan Manisa'da 2017 yılında şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. Bunun üzerine Fatma Karadağ o günden beri kardeşi Mehmet Karahan'dan haber alamadığını dile getirdi. Bundan dolayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Fatma Karadağ, canlı yayında yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşkına çevirdi.

Mehmet Karahan'ın şüpheli ölümü

Gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan 2017 yılından bu yana kayıp olarak aranıyordu. Bunun üzerine Fatma Karadağ kardeşinin bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Bunun ardından kardeşinin paradan dolayı sevgilisi Cemal Durmaz tarafından dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, şok edici iddialar ortaya attı. Sevgilisinin kardeşini öldürdüğünü söyleyen Fatma Karadağ kardeşinin cesedinin tuvalette olduğunu korkmasın diye de her gün banyoda sevgilisi tarafından yıkandığını dile getirdi. Ardından sevgilisi Cemal Durmaz'ın içeriye sürekli parfüm sıktığını belirten Fatma Karadağ kendisini de rehin aldığını o sırada kardeşini halıya sarıp gömdüğünü anlattı. 2 yıl boyunca evde zor durduğunu söyleyen Fatma Karadağ, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm gerçeği açıkladı.

Kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü açıkladı

2017 tarihinden bu yana kayıp olan kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü söyleyen Fatma Karadağ kendisinin de evde zorla tutulduğunu iddia etti. İki farklı muayene kaydının ortaya çıkmasının ardından Müge Anlı, Karadağ'ın sevgilisi ile birlikte işbirliği içerisinde olduğunu söyledi. Bunun ardından ikilinin kadınlara ilaç içirip çıplak bir şekilde fotoğraflarını çektiğini söyleyen Müge Anlı şantajla para kazandıklarını da açıkladı. Ortaya çıkan bilgiler ile birlikte canlı yayına katılan Fatma Karadağ'ın kızı Rukiye Özgüvenç ve damadı Muammer Özgüvenç de Fatma Karadağ' ı suçladı. Annesinin dayısının cinayetinde de parmağı olduğunu söyleyen Rukiye Özgüvenç dışında damadı da kayınvalidesinin evli iken Cem Durmaz kaçtığını belirtti. İkilinin sürekli dolandırıcılık yaptıklarını söyleyen Müge Anlı, Fatma Karadağ'ın kızının anlattıklarını da şaşkınlıkla dinledi.