Müge Anlı Programında Şok Video Ortaya Çıktı! Bu Kadarı da Pes Dedirtti!

Müge Anlı Programında Şok Video Ortaya Çıktı! Bu Kadarı da Pes Dedirtti!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan bir olay gündemi bomba gibi sarstı. Kameralar kayıttayken intihar etme girişiminde bulunan isim milyonlarca kişiyi şaşkına çevirdi. Fatma Hanım ise kardeşinin ölüsünün bulunması için Müge Anlı'ya başvurarak ortaya attığı iddialar ile ağızları açık bıraktı.

Kardeşinin gözü önünde sevgilisi Metin tarafından dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Hanım, her sabah kardeşinin ölüsünü suladıklarını açıkladı. Açıklamalarına devam eden Fatma Hanım, etrafta hiç kimsenin olmadığını ve kardeşinin ölüsünü her gün kokmasın diye yıkadığını söyledi. Ardından sevgilisi Metin'in kardeşini halıya sarıp gömüldüğünü iddia etti.

Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi

Bu olayların ardından sevgilisinin elinden kaçtığını dile getiren Fatma Hanım, korktuğu için susmak zorunda kaldığını belirtti. Kardeşinin cesedini ulaşmak istediğini söyleyen Fatma Hanım, Müge Anlı'nın sert tepkisi ile karşı karşıya kaldı. Sık sık çelişkili ifadeler verdiğini dile getiren Müge Anlı, Fatma Hanım'ı yalan söylediğini belirterek kendisini sert bir şekilde uyardı.

İntihar videosu olay oldu!

Müge Anlı'ya katılan Fatma Hanım kendisine yöneltilen soruyu cevaplarken bir anda baygınlık geçirdi. Bunun ardından arabanın kapısını açan Fatma Hanım intihar girişiminde bulundu. Ardından bir kez daha intihar etmeye çalıştığını söyleyen Fatma Hanım, herkesi şaşkına çevirmeyi başardı.

Sosyal medyaya düşen bu olay ise milyonların ağzını açık bıraktı. Videoları izleyen Müge Anlı ise kimseye üzülmediğini belirterek sadece Fatma Hanım'ın kardeşini üzüldüğünü söyledi.