Müge Anlı Programında Şahap Örcün Olayının Sır Perdesi Aralandı!

Müge Anlı Programında Şahap Örcün Olayının Sır Perdesi Aralandı!

ATV ‘nin sabah kuşağında seyirciyi ekranlara kilitleyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akıllara durgunluk veren olay … Çatalan köprüsünde neler olduğu araştırılıyor. Şahap Örcün olayının sır perdesi nedir?

26 Şubat 2021 Cuma günü , saat 18:57 de Adana Seyhan Barajı üzerinde Çatalan Köprüsü , nden atladığı iddia edilen 53 yaşındaki Şahap Örcün ‘ ne ne oldu ? Şahap Örcün ‘ ü gölde arama çalışmaları yayınımız vesilesiyle yeniden başladı. 53 yaşındaki Şahap Örcün ‘ ait henüz bir ize rastlanamadı. Suyun altı balçık , çamur görünmüyor. Ekiplerimiz elle arama çalışmalarına devam ediyor. Müge Anlı , eğer atladıysa diyerek olayın garipliğine dikkat çekti.

Mehmet Ali Tunç ‘un olay günü ve öncesinde Şahap Öncün ‘ le aralarında geçen tüm ayrıntıları anlattı. Ancak bu açıklamaların hiç birinin tutarlı olmadığı sonucunda aile ve Müge Anlı ne diyeceğini şaşırdı.

Şahap Örcün ‘ün abisi ; onun için çerez parası ben abimi iyi biliyorum bize karşı baya mahcup durumda. O yüzden öldüğünü düşünmüyorum dedi.

Müge Anlı çileden çıktı !... At yarışına 5 – 10 bin lira oynamak nedir kardeşim , etin ne budun senin. Ne atlarda senin için koşacak sanıyorsun. Kazancın ne ki 10 bin liralık oynuyorsun. Rahmi Koç ‘ un bile oğlu olsan nereye kadar öder , ne yapıyorsun der. Adana ‘ nın ağası mısın sen bu rakamlara at yarışı oynuyorsun diyerek tepki gösterdi.

Gel bugün ölelim bu nasıl bir şey?

Mehmet Ali Tunç , Şahap Örcün ‘ün paraya sıkıntısı yoktu, işi hazır diyen ailesine sinirlenerek ; ne diyorsunuz diz bir şey den haberiniz yok ,hangi firmadan teklif gelmiş. Öyle bir firma varsa arasın bağlansın , yok öyle bir şey dedi.

 Çatalan köprüsündeki o anlar sorularla dolu.

Arandıktan bir süre sonra polis ve ambulansın geldiği ve barajda arama yapıldığı kameralara takılıyor.

26 Şubat 2021 Cuma günü saatler 18:51 i gösterdiğinde kameralardan yansıyan araç ve insan kalabalığı dikkatleri çekti. 19.04 motosikletli biri uzaklaşırken , 19.05 iki kişi uzaklaşırken kameralara takılıyor.

19.13 köprü çıkışındaki kameradan Mehmet Ali Tunç ‘un bahsettiği köprünün balkonu görünüyor. Ama o balkonda kaç kişi var görünmüyor, kameranın görüş alanında değil. Net bir görüntü yok. Fakat yanaşan arabalar var. Araçlar aralıksız gidip gelmeye devam eden Çatalan köprüsü hala kalabalık. Gelip arabayla birisinin alıp götürmüş olabileceği ihtimali üzerine gidiliyor.

Mehmet Ali Tunç , gecenin bir vakti köprüdeki bir erkek , bir dişinin olduğu arabada ip var mı diye sorduğunu iddia etti. Bunun üzerine Müge Anlı “ millet arabada niye ip taşısın , valla benim arabamda ip taşımak hiç aklıma bile gelmez “ dedi.

Şahap Örcün ‘ün borçlarından atlayıp atlamadığından ailesine ve Müge Anlı ‘ya garip gelen ; Mehmet Ali Tunç ‘un anlattıkları. O size “ hadi beraber ölmeye gidelim “ diye böyle bir şey istemesi. Sizin de neden gittiğiniz, ayrıca gidip atlamamışsınız denildiğinde “ üzerine düşerim diye atlamadım sözleri  Müge Anlı ‘yı , stüdyodakileri ve Şahap Örcün ‘ün ailesini şaşkına çevirdi.

Mehmet Ali Tunç ‘ un çok konuşulan diğer çelişkili açıklaması ise ; arkadaşı Şahap Örcün ‘ün ellerini tek başına bağlayıp , köprünün balkon kısmına kendisinin çıktığı. Bir başka ifadesinde ise ; Şahap Örcün ‘ün ellerini bağlayıp bağlamadığını görmediğini sadece uğraştığını gördüğünü yineledi.

Şahap Örcün ‘ün arkadaşları ve ailesi bu olayın intihar olamayacağı , saklandığı yönündeki fikirleri üzerine , Şahap Örcün ‘ün gerçekten suda ise 20 - 25 günde suyun yüzüne çıkacağı, o sebeple yakın zamanda bulunacağı düşünülüyor.