Müge Anlı Programında Ramazan Bey Ekip Çalışanına Saldırdı! Stüdyo Birbirine Girdi!

Müge Anlı Programında Ramazan Bey Ekip Çalışanına Saldırdı! Stüdyo Birbirine Girdi!

ATV'nin en çok izlenen programı Müge Anlı'da olaylar bitmiyor. Evli bir kadına aşk mektubu yazan kişi kocasını öldürdüğünü iddia ediyor. Mektubun canlı yayında okunmasıyla ortalık fena karıştı. Canlı yayında kavga çıktı.

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert skandal bir kavga ile ekranlara geldi. Ayağa kalktığı gibi saldıran cinayet zanlılarından biri herkesi şaşkına çevirdi. Ayrıca stüdyoyu birbirine katan isim ise ekran başındakiler ile birlikte Müge Anlı'nın da ağzını açık bıraktı.

Evli Kişiye Aşk Mektubu!

Programa katılarak eşinin öldürüldüğünü söyleyen Dürdane Hanım, Müge Anlı'yı şaşkına çevirdi. Tarlada iş başındayken sırtından uzak namlulu silahla vurulduğunu söyleyerek Mustafa Bey'in düşmanı olmamasına rağmen öldürüldüğü iddia edildi. ‘Balıkesir cinayeti’ olarak bilinen cinayette ise gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Canlı yayında Dürdane Hanım, Ramazan isminde birinden aşk mektupları aldığını açıkladı. Bunun ardından mektupların canlı yayında okunması ile birlikte Müge Anlı sinirlerine hâkim olamadı. Evli ve çocuklu biri olmasına rağmen evli ve çocuklu olan Dürdane Hanıma mektup yazan Ramazan Bey, herkesi şaşkına çevirdi.

Ramazan Bey, stüdyoyu birbirine kattı

Bu mektubun ardından cinayet zanlısı olarak gündeme gelen tüm isimler canlı yayına katıldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her isim birbirini suçlarken Ramazan Bey, kendisine atılan iftirayı kabul etmeyerek ayağa fırladı. Müge Anlı'nın ekibinden birini iten Ramazan Bey, o anda stüdyoyu birbirine katarak gündeme bomba gibi düştü. Ardından kendisine yöneltilen hiçbir suçlamayı kabul etmediğini söyledi. Ayağa kalkan Ramazan Bey, Mehmet Bey'e hakaretler ve küfürler savurdu.

Canlı yayında olduklarından dolayı Ramazan Bey'in 1 dakika boyunca sesi kapatıldı. Müge Anlı ve tüm çalışanlar zorluk yaşarken ekran başındakiler ve stüdyodakiler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Müge Anlı'da Mehmet Bey’i ve karşı tarafı sakinleştirmeye çalışırken Ramazan Bey'in tavırlarından dolayı programda reklam arasına girdi.