Müge Anlı Programında Rahmi Özkan Fenalık Geçirdi! Müge Anlı Programında Gergin Dolu Anlar Yaşandı!

Müge Anlı Programında Rahmi Özkan Fenalık Geçirdi! Müge Anlı Programında Gergin Dolu Anlar Yaşandı!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar ağızları açık bıraktı. Avukat Rahmi Özkan canlı yayında fenalık geçirdi. Fatma Hanım ortaya attığı iddialar ile adeta mideleri bulandırdı. Kardeşinin cesedi tuvaletteyken sevgilisi tarafından cinsel ilişkiye zorlandığını dile getirdi. İşte haberin tüm detayları...

Her hafta ele aldığı konular ile gündeme gelen Müge Anlı geçtiğimiz günlerde Fatma Hanım'ın hikayesini dinledi. Fatma Hanım şok iddialar ile herkesin ağzını açık bıraktı. Eşi ile evliyken sevgilisi Metin Bey'in yanına kaçtığını itiraf eden Fatma Hanım kardeşinin de sevgilisi tarafından dövülerek öldürüldüğünü dile getirdi.

Fatma Hanım'ın itirafı akıllara durgunluk verdi

Fatma Hanım Müge Anlı'nın programına katılarak kardeşinin cesedini günlerce sevgilisinin tuvalette sakladığını dile getirdi. Bu iddialar karşısında Müge Anlı ve ekibi araştırmaya başladı. Kardeşinin cesedini her gün sevgilisi tarafından yıkandığını söyleyen Fatma Hanım, dışarıya koku gitmesin diye de kapıları bile açmadığını itiraf etti. Ardından sevgilisi Metin Bey'in kendisini evden gönderdikten hemen sonra kardeşinin cesedini de gördüğünü iddia eden Fatma Hanım şok ifadeler ile gündemi sarstı.

Fatma Hanım'ın şoke edici itirafları

Canlı yayında açıklama yapan Fatma Hanım kardeşinin ölüsü tuvaletteyken sevgilisinin kendisi ile ilişkiye girdiğini iddia etti. Bunları zorla yaptığını söyleyen Fatma Hanım, sevgilisinin ağzına yastık dayadığına ve banyoda soğuk suların altında kaldığını sözlerine ekledi. Milyonları şok içerisinde bırakan Fatma Hanım'ın bu açıklamalarının ardından Rahmi Özkan'ın ise fenalık geçirdiği iddia edildi. Müge Anlı izleyicileri ilk kez böyle bir duruma şahit olduklarını söyledi.

Fatma Hanım kardeşinin cesedini aradığını söyledi. Ardından sevgilisi ile birlikte kadınların çıplak fotoğrafı çektiğini ve şantaj yaparak para aldıklarını itiraf etti. Gündeme bomba gibi düşen bu itiraflarına ardından Fatma Hanım'ın daha neler söyleyeceği ise şimdiden merak söz konusu oldu.