Müge Anlı Programında Öyle Bir Hata Yapıldı ki! Kimse Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Müge Anlı Programında Öyle Bir Hata Yapıldı ki! Kimse Şaşkınlığını Gizleyemedi!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında öyle bir hata yaşandı ki kimse şaşkınlığını gizleyemedi. Hızlıca sosyal medyaya yayılarak gündem oldu. Peki o hata neydi?

ATV'nin sevilen yapımlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert programın bugün ekrana gelen bölümünde şok edici bir olay oldu. Yayının başladığı esnada ekranda beliren bir görsel herkesi şaşkına çevirdi. Olayı fark eden program ekibi müdahalede bulunsa da iş işten geçmişti.

Müge Anlı Şaşkınlığını Gizleyemedi!

El attığı birçok olayı aydınlatan Müge Anlı, sunduğu programın bugün yayınlanan bölümünde hiç kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı. Yayına başladığı esnada ekrana gelen bir görsel herkesi şoke etti. Program ekibi her ne kadar olaya müdahale etmiş olsa da pek başarılı olamadı. Ekrandaki görsele kimi kahkaha ile güldü kimisi de bu hatanın böyle ciddi bir programda nasıl yapıldığını anlamadıklarını ifade etti. Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi. Peki neler oluyor?

Miraç Kandili Yerine Sevgililer Günü Kutlaması!

Yayınlandığı günden bu yana sabah kuşağının en çok izlenen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı kaldığı yerden devam ediyor. Birçok konuyu ele alıp aydınlatmaya çalışan Müge Anlı, seyircilerin ilgini çekmeyi kesinlikle başarıyor. Lakin bugün yayınlanan programda yapılan bir hata Müge Anlı'yı oldukça utandırdı. Milyonlarca insan yapılan hatanın sonrasında şaşkınlıklarına engel olamadı.

Müge Anlı, programın açılışını Miraç kandilini kutlayarak yaptı. Lakin ekrana Miraç kandili ile alakalı değil de 14 Şubat sevgililer günü ile ilgili bir görsel geldi. Hatayı fark eden ekip olaya müdahale etti lakin artık olan olmuştu. Bu olay programın sunucusu Müge Anlı'nın utanmasına hatta utancından kıpkırmızı olmasına neden oldu.

Yapılan Hataya Sosyal Medyadan Tepki!

Bazen oldukça sert tavırlar gösteren ve birçok konuda hassasiyeti olan Müge Anlı, bu olayla birlikte küçük bir dikkatsizliğin kurbanı olmuş oldu. Yapılan bu hata ile bu olay sosyal medyada viral oldu ve görseli birçok insan paylaştı. Bu konuda birçok insan esprili bir biçimde yapılan bu hatanın doğal bir şey olduğunu ve büyütülmemesi gerektiğini belirttiler.