Müge Anlı Programında Cinayet İtirafı Paniği! Canlı Yayında Saldırıya Uğradı!

Müge Anlı Programında Cinayet İtirafı Paniği! Canlı Yayında Saldırıya Uğradı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar şaşırttı. Öyle ki tüm gelişmeler gözler önüne serildi. Dolayısıyla programa dair neler biliyoruz? Cinayet itirafı ile birlikte izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Şok etkisi yaratan bu durumla birlikte merak edilenler tek tek yanıt buldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damgasını vuran cinayet itirafı büyük ses getirdi. Pek çok kişinin bu nedenle şaşkınlık geçirdiğini belirtelim. İzleyiciler, programı heyecanla takip ediyor. Son gelişme ile birlikte Fatma Hanım'ın Cemal hakkında söyledikleri kan donduracak cinstendi.

Cemal'in Elinde Ceset mi Vardı?

Fatma Karadağ'ın iddiasına göre Cemal'in elinde ceset torbasına benzer bir şey vardı. Açıklamasında "İçinde oldukça kilolu bir adam varmış ve oturur bir vaziyetteymiş gibi duruyordu. Adam bizi görünce hemen bagajı kapattı panikledi" ifadesine yer verdi. Bu açıklamadan sonra yaşananlar ise şaşırttı.

Fatma Karadağ'a Saldırdı

Cemal, bu iddialardan sonra Fatma Karadağ'a saldırdı ve herkes şok oldu. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte bizleri başka nelerin beklediği kesinleşti. Bundan sonraki süreçte ne yaşanacağını sizlerle paylaşacağız. ATV'deki Müge Anlı programı herkesi şaşırtmaya devam ediyor.