Müge Anlı Programında 88 Yaşındaki EBE'ye Yapılan İşkence Görüntüleri Ortaya Çıktı! Bu Kadar Vicdansız Olunmaz!

Müge Anlı Programında 88 Yaşındaki EBE'ye Yapılan İşkence Görüntüleri Ortaya Çıktı! Bu Kadar Vicdansız Olunmaz!

Müge Anlı programında akıl almaz ölüm olayı işleniyor. 88 Yaşındaki EBE dedikleri işkence yapıp boğarak öldürüldü mü? Yoksa eceli ile mi öldü? Ortaya çıkan görüntüler nedir? Kim kimi tehdit etti? Cinayet mi işlendi?

88 yaşındaki Fadime Arslan ! a gelinin uyguladığı şiddet anlarını kayıt altına alan ve yaşlı kadının şiddete maruz kaldığı evde yaşayan torununun eşi Fidan Arslan ‘dı. Fidan Arslan ; 2 yıldır o evin geliniyim , ben o evin bütün her şeyini biliyorum. Kayınvalidem çok işkence ediyordu. Benim eşim aynı şekil ellerinin üstünü yırttı bıçakla.

Seni Keserim Demiş!

Tıpkı yaşlı kadın gibi kendisinin de aynı şekilde şiddete maruz kaldığını hatta tehdit edildiğini ileri sürdürüyor Fidan Arslan.

Eşine söylediğinde , sen karışırsan sana da aynı şekilde işkence ederler dedi. Ben de çekeceğim videoya herkese yayınlayacağım dedim. Yaparsan aynı şekil sana da yaparım dedim. Seni keserim , bura ormanlık saklarım dedi ve çocuğumla tehdit etti. Seni öldürürüm bu çocuğun vekaletini de ben alırım diye söylendi.

EBE ŞİDDETE MARUZ KALDI!

Genç kadın Fidan Arslan , ebe diye hitap ettikleri kadın Fadime Arslan ‘ın gördüğü şiddeti anlattı. “ Ebe çok şiddet gördü , saçlarını tuttu , dövdü. Yapma dememe rağmen beni dinlemedi ve saçlarımı yoldu dedi. Kayıt altına aldığı videolar ebe dedikleri Fadime Arslan öldükten iki hafta sonra evde gördüğü şiddetin neden olduğunu belirtti. Çektiği videolarını paylaşacağını eşine söyleyen Fidan Arslan , kaynar suyla tehdit edildiğini ve çocuğuyla yatak odasına kendini kilitlediğini , sonrasında akrabalarına videoları gönderdiğini söyledi.

Evde yaşananların sadece fiziksel şiddetle sınırlı değildi , aile üyelerinin hırsızlıkla suçlanarak psikolojik şiddette de uygulandığı iddialarında bulundu Fidan Arslan.

GÖZLERİYLE GÖRDÜ!

Fidan Arslan ‘ ın en çarpıcı iddiası ise ; Fadime Arslan ‘ ın öldüğü gün evde yaşananlarla ilgiliydi. Nasıl öldüğünü gözleriyle gördüğünü söyleyerek şöyle devam etti ;  kayınvalidem omuzlarına vuruyor, saçlarını çekiyor , elinde ise bir eşarp vardı. Bu kadın can çekişiyor dedi. 

Dehşet anlarına şahitlik eden Fidan Arslan , kayınvalidesinin ebe Fadime Arslan ‘ öldürdüğünü bir an önce tutuklanması istediğini dile getirdi.

TORUNUN İDDİALARI!

ATV de yayınlanan Müge Anlı ‘yla Tatlı Sert propramında canlı yayına telefonla katılan ; ölen Fadime Arslan ‘ın torunu Okan Arslan “ Babaannemizin ölüm nedeni “ üzerine gidilmesini istiyorum  dedi. Öldüğünde , boynunda ve başında morluklar olduğunu öğrendik ve bu durum bizde şüphe uyandırdı. Ölümü şüpheli bulduğumuz için konunun dağılmamasını gerçeklerin bir an önce ortaya çıkmasını istiyoruz dedi. Ölümünün yaşlılık ölümümü yoksa uygulanan şiddet ve kötü muamelenin mi neden olduğu üzerine dikkatleri çekti.

O kadar korkunç görüntüler var ki , 88 yaşındaki kadına yapılan işkencenin görüntülerinin hepsini paylaşamadığını belirten Müge Anlı dehşete düştüğünü belirtti.