Müge Anlı Programında 18 Yaşında ki Kızın Başına Gelenler Herkesi Kahretti! Aile Cinnet Geçirdi!

Müge Anlı Programında 18 Yaşında ki Kızın Başına Gelenler Herkesi Kahretti! Aile Cinnet Geçirdi!

Müge Anlı programında yer yerinden oynadı. 18 yaşında ki bir genç kızın yaşadıkları herkesi kahretti. Müjdeli haberi ise Müge Anlı verdi. 18 yaşında ki kız kurtarıldı mı? Annesi neden fenalaştı?

ATV ekranlarının en çok izlenen programları arasında yer akan Müge Anlı ile Tatlı Sert yine gündeme damga vurmayı başardı. 18 yaşındaki kızın basına gelenler ise ailesini kahretti. Şevki Hoca ise bu durumlar karşısında panik yaşadı. İşte haberin tüm detayları...

18 yasında ki kızın yaşadığı olaylar aileyi cinnete sürükledi. Acılı annenin imdadına ise Müge Anlı yetişti. Müge Anlı, acılı anneye kızının bulduğuna dair müjdeyi verdi. Fakat gözü yaşlı annenin kızı ise Müge Anlı dışında kimseyle görüşmek istemediğini dile getirdi. Genç kızın bu ifadeleri herkesi şaşkına çevirirken ortaya çıkan skandal gerçek ise ağızları açık bıraktı.

Müge Anlı, her şeyi ortaya çıkardı!

Kayıp Melisa'yı bulan Müge Anlı, genç kızın gerçekten evlenip evlenmediğini sorunca, kayıp Melisa evlendiğini açıkladı. Açıklamalarına devam eden kayıp Melisa, eşinin 32 yaşında olduğunu da dile getirdi. Ayrıca annesinin eşi ile 4 yıldır tanıştığını bildiğini söylemesi ise akıllarda soru işareti oluşturdu. Duydukları karşısında şok yaşayan gözü yaşlı anne ise stüdyoda cinnet geçirerek, kızının evlilik haberini duymaya dayanamadı.

Acılı annenin isyanı yürekleri dağladı

Kızının evlendiğini öğrenen acılı anne, Melisa'nın yaşının çok küçük olduğunu dile getirdi. Ardından böyle evliliğin olmadığını dile getirerek her şeyin usulünce yapılması gerektiğini belirtti. Kızı Melisa'nın evlendiği kişiye seslenen acılı anne stüdyoda cinnet geçirdi. Bunun ardından Şevki Hoca ise gözü yaşlı anneyi sakinleştirmek için elinden gelen her şeyi yaptı.