Müge Anlı Programda Önce Tacize Maruz Kaldı Şimdi İse Taciz Eden Tehdit Ediyor!

Müge Anlı Programda Önce Tacize Maruz Kaldı Şimdi İse Taciz Eden Tehdit Ediyor!

Müge Anlı Programda Önce Tacize Maruz Kaldı Şimdi İse Taciz Eden Tehdit Ediyor!

Müge Anlı'da Arife Gökçe'nin kaybolması davasında Türkiye'nin gündemine Sinan Sardoğan girdi. Etkinlikle ilgili yeni gelişmeler var! Müge, Anlı Sinan'a: "Bacaklarıma bakma, ben senin beynini yararım." sözlerini ifade etti.

Yaşlı kadınlara cinsel mesajlar gönderen Sinan'ın çevresinde gelişen olaylar her gün programa damgasını vuruyor. Sonunda Müge, Anlı Sinan'a: "Bacaklarıma bakma, ben senin beynini yararım." Programda Sinan yine rahat edemedi ve konuşmaları olay oldu. Sinan, Arife'nin halasına acımadığını ve ağlamadığını söyledi. Sinan ise Hamide Teyze için "Cibil önüme çıplak geldi" dedi. Ardından Müge Anlı'nın karşısına çıktı.

Müge Anlı'dan Sert Tepki!

Anlı'nın "Bacaklarıma bakma yararım beynini" dediği yeni programda Sinan'la ilgili önemli gelişmeler yaşandı. "Şeref ve haysiyetine yemin ederim" diyen Sinan, Arife Teyze'ye acımadığını ve ağlamadığını açıkladı.

Sinan Sardoğan'ın Hamide Teyze ile ilgili söyledikleri de stüdyoyu dondurdu. Sinan, "Bana çıplak geldi" dedi.

Müge Anlı "Arife de Hamide de sana iyi davranmış oğlum oğlum dediler şimdi Arife Arife'yi özledin mi özlemedin mi?" soruyu sordu Sinan ise "Neden kaçırmayayım. Bulunsun. Bulunur inşallah. Seyirci kenarda ağladığımı söylesin" dedi. dedim.

Müge Anlı'dan Şu Sözler Geldi!

Sonra Anlı şöyle dedi: “Ama onun için ağlamıyorsun, ağlıyorsun ve Hamide'nin bana ne teklif ettiğini bilmiyorum, ona çok geldi diyorsun. Arife Teyze için ağladığını hiç duymadım."

Sinan, "Ağlamadım. Neden ağlayayım Annem mi, babam mı? Kim annelik yaptı? Hep saçmaladılar, 'bunlar saçma dedi.' kullanılan ifadeler.

Daha sonra Sinan, Müge'ye beni kızdırmamasını söyleyerek sesini yükseltti.