Müge Anlı Öfkeden Bağırmaya Başladı! Genç Kadın Ne Diyeceğini Bilemedi!

Müge Anlı Öfkeden Bağırmaya Başladı! Genç Kadın Ne Diyeceğini Bilemedi!

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler yaşanıyor belli olacak. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadeler de yanıt buldu. Öyle ki eski eşini aldattığını itiraf eden kadın, Müge Anlı'nın tepkisini çekti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Derya, eski eşi Selim ile olan mesajlaşmaları ifşa olunca ne diyeceğini bilemedi. Vefat eden eski eşi ile olan konuşmaları büyük ses getirdi.

Müge Anlı Çılgına Döndü!

Kendisini aldattığını mesaj olarak eski eşine anlatan Derya, mesajları ortaya çıkınca Müge Anlı'dan tepki gördü. Müge Anlı ise açıklamasında ''Sen bunları yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaştaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü. Senin kafan kırık mı? Amacın ne?" ifadesine yer verdi.

Derya Kendini Savundu

Derya ise "Ben kocamla her şeyi konuşuyordum. Psikolojim bozuktu. Benim attığım mesajları kırpmışlar. Adıma sahte hesaplar açılmış, ben bunları bu şekilde yazmamıştım"  açıklamasında bulunarak kendisini savundu. ATV'deki programa damgasını vuran bu durumdan sonra bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak.