Müge Anlı O Emlakcı İçin Düğmeye Bastı! Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Canlı Yayında Emlakcı Kavgası..

Müge Anlı O Emlakcı İçin Düğmeye Bastı! Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Canlı Yayında Emlakcı Kavgası..

60 yaşındaki kadın, ev satın almak isterken tüm birikimini kaybetti. Müge Anlı programında yaşanan bir gelişme dikkat çekti. Programda 60 yaşındaki kadının yaklaşık 30 yaşında olan emlakçı tarafından dolandırıldığı gündeme düştü. Üstelik arada taciz iddiaları da vardı.

Müge Anlı'ya bağlanan 60 yaşındaki Hatice Çakır, 31 yaşındaki emlakçı ile tanıştı. Kendisine samimi şekilde davrandığını söyleyen emlakçıya güvenen Çakır, 200 bin TL'ye ev satın alabilmek için emlakçıya tüm birikimini verdi. Ancak daha sonra ne tapu ne de başka bir şey aldığını belirtti. Tüm bu gelişmelerle birlikte Müge Anlı programına katılarak destek istedi. Emlakçının açıklamaları ise oldukça şaşırttı. Üstelik kendisini bir odaya sokarak onu öptüğünü ve taciz ettiğini iddia etmesi ise gündeme taşındı.

Emlakçı Taciz mi Etti?

İddialara göre emlakçı kendisini bir odaya soktu ve "abdestimi bozdun" diyerek taciz etti. Tanışma aşamalarında ise birlikte çay içerek ve çeşitli iltifatlar ederek aralarının iyileştiğini söyledi. Hatice Çakır, tüm parasını emlakçıya vererek tapulu ev satın almak istedi ancak bu gerçek olmadı.

Emlakçı İnkar Etti

Emlakçı ise senet alması gerektiğini belirterek Hatice Çakır'a senedin bedelini ödemesi gerektiğini söyledi. Yalnızca iki ay ödediğini de belirterek sürecin mahkemede devam ettiğini ekledi.