Müge Anlı 'Midem Kaldırmıyor' Dedi! Sinan Sardoğan'ın Tüm Kayıtlarını Dinletti!

Müge Anlı 'Midem Kaldırmıyor' Dedi! Sinan Sardoğan'ın Tüm Kayıtlarını Dinletti!

Müge Anlı 'Midem Kaldırmıyor' Dedi! Sinan Sardoğan'ın Tüm Kayıtlarını Dinletti!

Arife Gökçe'nin Müge Anlı ve Tatlı Sert'in programından çıkmasının ardından Sinan Sardoğan'la ilgili detaylar hem stüdyoyu hem de ekrandakileri çılgına çevirdi. Çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Sinan hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Elinde ses ve görüntü kayıtları olduğunu söyleyen Müge Anlı, "Dayanamıyorum, onun hayal gücü sınırlı" diyerek detayları anlattı. Öte yandan Arife Gökçe'nin kaybolmasındaki 'hazine' iddiası da dikkatleri üzerine çekti.

Arife Gökçe ve Sinan Sardoğan'ın başrolde oynadığı kayıp olayların yankıları, Müge Anlı ile Tatlı Sert'in programında devam ediyor. Sinan'ın İstanbul'da bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu ve tutuklandığının ortaya çıkmasının ardından Arife Gökçe'nin kaybolmasıyla ilgili ayrıntılar tartışılmaya devam ediyor. Son olarak Müge Anlı dizide çok özgün ifadeler kullandı. Elimde çok sayıda ses ve görüntü kaydı var" diyen Müge Anlı, "Dinlemeden duramıyorum, dayanamıyorum." Akıllara durgunluk veren detayları anlatan Anlı, "Hayallerinin sınırı yok" dedi. . Böyle sınırsız insanlardan korkuyorum. Her zaman çok kızma derim.” Öte yandan Müge Anlı da Sinan'ın mahkemedeki ifadesini eksiksiz okuyarak yalan sandığı ayrıntılara dikkat çekti. Ayrıca Arife Gökçe'nin ortadan kaybolmasıyla ilgili 'Bal' detayı da dikkatlerden kaçmadı.

"SES VE GÖRÜNTÜ KAYDI VAR"

Müge Anlı, ATV ekranlarında yayınlanan programda Sinan hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Anlı, “Sinan, hiçbir şey yapamayan, zihinsel engelli sayılır. Ben de onun olmadığını söylüyorum. Ekip arkadaşlarımla yaptığı birçok ses ve görüntü kaydım var. Burada görüp sinirlendiğiniz Sinan'ın da bir adım ötesi var." dedi.

"DİNLEYEMİYORUM, MİDEM KALDIRMIYOR"

Anlı, “Sinan cinsellik açısından çok tehlikeli. Cinsel suçlar söz konusu olduğunda son derece tehlikelidir. Bunu aklımdan çıkaramıyorum. Ben sadece bunu izliyordum ve dinliyordum, dinlemekten kendimi alamıyorum. Ekibimizdeki arkadaşlarımızla konuşurken durum farklıdır, ancak arkadaşlarımızla konuşurken durum farklıdır. kullanılan cümleler.