Müge Anlı Kendi Kendini Bitirdi! Tüm Türkiye'yi Karşısına Aldı

Müge Anlı Kendi Kendini Bitirdi! Tüm Türkiye'yi Karşısına Aldı

ATV'deki Müge Anlı ile Tatlı Sert programında unutulması zor bir olay yaşandı. Suriyeli kadına vatandaşlık verilmesi için destek olacağını belirten Müge Anlı, sosyal medyanın tepkisini çekti. Haliyle bu durum gündem oldu. Sosyal medyada çok sert eleştiriler yapıldı. Müge Anlı kendini nasıl savundu?

Müge Anlı, tepki çeken olay sonrasında kendini izah etmek için açıklamada bulundu. Suriyeli bir kadına canlı yayında vatandaşlık alması için yardımcı olacağını belirtmişti. Pek çok kişi Suriyeli kadına neden böyle bir yardımda bulunacağını merak etti. Daha geçtiğimiz günlerde Suriyeli bir adama ülkesini neden savunmadığı yönünde sitemde bulunan Müge Anlı, bu hamlesiyle herkesi şoka uğrattı. ATV programında sunuculuk yapan ünlü isim tepkilerin hedefi haline geldi.

Müge Anlı Lince Uğradı!

Sosyal medyadan lince uğrayan ünlü isim, çok fazla tepki çekti. Twitter üzerinden hakkında etiket çalışması başlatıldı. Trendlere giren ünlü isim, sık sık eleştirildi. Bazı kullanıcılar ise "sen kim oluyorsun da kadına vatandaşlık vermeye çalışıyorsun", "O zaman tüm Suriyelilere vatandaşlık verelim olur mu" gibi yorumlar attı.

Müge Anlı Açıklama Yaptı!

Öte yandan Müge Anlı, yaptığı açıklama ile neden böyle bir destek vereceğini vurguladı. Ünlü sunucunun söylediklerine hak verenler vardı. Müge Anlı: ''Kanunları ben yapmıyorum. Kadın kazandıysa vatandaşlığını kazandı. Hakkını kazandığı halde erkek baskısı ile hakkını kullanamayan kişiye elbette yardım ederim. Sapla samanı karıştırmayalım. Kadın hakkını kazanmış'' ifadelerine yer verdi.