Müge Anlı İstifanın Eşiğine Geldi! Müge Anlı'yı Zor İkna Ettiler!

Müge Anlı İstifanın Eşiğine Geldi! Müge Anlı'yı Zor İkna Ettiler!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Müge Anlı'nın programında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Hanife Fındık eşi Bayram Fındık röportaj vermek istemeyince olanlar oldu. Hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert farklı konulara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Kayıp olan Hanife Fındık’ın eşi Bayram Fındık Müge Anlı ile Tatlı Sert programında röportaj vermek istemedi. Bunun ardından muhabirin yüzüne kapıyı kapatıp kendisini odaya kilitleyince herkesin ağzı açık kaldı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan ilginç anlar Müge Anlı dahil herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Müge Anlı, bu anlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Hanife Fındık, kaçtı mı? Kaçırıldı mı?

27 yaşındaki Hanife Fındık’ın olayı gündeme damga vurdu. Müge Anlı ve ekibi 27 yaşındaki kayıp kadını aramak için tüm çalışmaları başlattı. Bunun ardından Hanife Fındık’ın eşi Bayram Fındık ise eşini aradığını fakat açmadığını eşinin kendisine mesaj attığını belirtti. Eşinin Çankırı’ya hastaneye gittiğini söyleyen Bayram Fındık, hastaneye sorduğunu fakat öyle bir kayıt olmadığını ifade etti.

Bayram Fındık, kendini odaya kilitledi

Kayıp kadın Hanife Fındık ve nikahlı eşi Bayram Fındık’ın mesajlaşmaları ortaya çıktı. Kayıp kadının eşine hasta olduğuna dair attığım mesaj Müge Anlı ve ekibi tarafından incelendi. Olayla alakalı tartışmalar sürerken Hanife Fındık’ın eşi Bayram Fındık, konuşmak istemediğini belirtip kendisini odaya kilitledi. Muhabire kapıyı açmayan Bayram Fındık Müge Anlı dahi stüdyoda ki herkesi şaşkına çevirdi.

Müge Anlı hem sinirlendi hem güldü

Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı ise bu anlar karşısında kahkahalara boğuldu. Bayram Fındık bir süre muhabire karşı dirense de Müge Anlı'nın sorusunun ardında kapıyı aralayıp cevap verme kararı aldı. Tekrardan kendini odaya kilitleyen Bayram Fındık herkesi şaşkına çevirdi. Müge Anlı ise yüzsüzlüğün diz boyu olduğunu illaki Bayram Fındık’ın konuşacağını söyleyerek tepkisini dile getirdi. Müge Anlı bu olanlar karşısında kahkahalara bu oldu.