Müge Anlı İlk Defa Canlı Yayında Bunları Söyledi! Müge Anlı Sinir Krizi Geçirdi Resmen..

Müge Anlı İlk Defa Canlı Yayında Bunları Söyledi! Müge Anlı Sinir Krizi Geçirdi Resmen..

Müge Anlı, programında öyle açıklamalar yaptı ki herkes ağzı açık dinledi. Çünkü çok şaşırılacak sözler sarf etti. ATV'de yayınlanan programda izleyiciler de kendisine hak veriyor. Peki ya ünlü isim tam olarak ne söyledi? İşte detaylarıyla birlikte merak edilenler haberimizde...

Müge Anlı, sunduğu programda önemli açıklamalara yer verdi. Ünlü isim herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Öyle ki bazı ifadeleri çok konuşulacak. ATV'deki programında internetle ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Özellikle de herkesin internete girmemesi gerektiğini savunanlardan olması şaşırttı.

İnternet İçin Ehliyet İstedi!

İnternete girmek için belirli bir ehliyetin olması gerektiğini savunan Müge Anlı, bu sayede internetin daha güvenli bir yer haline gelebileceğini düşündüğünü aktardı. Dolayısıyla izleyiciler de kendilerine hak verdi. Böyle bir isteğin gerçekleşmesi elbette imkansız çünkü bunu engellemek ve önüne geçmek pek de mümkün değil. Üstelik geçme gibi bir gayret içerisinde olunacağı da sanılmıyor.

Müge Anlı'ya Hak Verdiler!

Öte yandan Müge Anlı'ya hak veren hayranları da onu destekledi. İzleyicilerin kendisini desteklediği biliniyor. Yine de bu açıklama biraz ütopik kaçmakta. Sonuç olarak internete girmenin belirli bir ehliyet gerektirmesi tüm dünyada krize yol açabilir. Dolayısıyla kimse bu krizi göze alamaz.