Müge Anlı İlk Defa Böyle Biri İle Karşılaştı! Müge Anlı Canlı Yayında Herşey Yüzüne Söyledi

Müge Anlı İlk Defa Böyle Biri İle Karşılaştı! Müge Anlı Canlı Yayında Herşey Yüzüne Söyledi

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e Safiye Çallı ile Cüneyt Demiral damgasını vurdu. Dolandırıldığı iddia edilen kadın, parasının bir kısmını geri almayı başardı. Araba ve nakit para ile ödeme yapıldı. Peki geriye kalan paralar ödenecek mi? Üstelik Müge Anlı'nın sorduğu bir soru Safiye Çallı'nın duygularını açığa çıkardı...

Müge Anlı'ya damgasını vuran bir olay yaşandı. Cüneyt Demiral'ın Safiye Çallı'yı dolandırdığı iddia edildi. Evlenme vaadi ile iki evini sattığı belirtildi. 47 yaşındaki Safiye Çallı'nın yaklaşık 15 yaş küçük sevgilisi ile yaşadıklarından sonra soluğu Müge Anlı'da aldığı öğrenildi. Cüneyt Demiral'ın evli olduğu da ortaya çıktı. 47 yaşındaki kadının paralarını geri istemesi üzerine Cüneyt Demiral paranın küçük bir kısmını ödedi.

Araba ve Nakit Para Verdi!

Piyasa değeri yaklaşık 50 bin TL olan bir araba ile 80 bin TL'lik nakit para ödediği belirtilen Demiral, bu gelişmeyle beraber adından söz ettirdi. Ancak Müge Anlı'nın bir sorusu stüdyoyu şaşırtmaya yetti. Safiye Çallı'ya "Keşke paralar değil de Cüneyt geri gelse dediğin oluyor mu" sorusu üzerine Çallı'dan evet cevabı geldi. Müge Anlı bu cevaba sinirlendi ve tepki gösterdi.

Paranın Tamamını Getirmedi

Türkücü olduğu belirtilen ve sosyal medyada tanıştığı Cüneyt Demiral, paranın tamamını getirmedi. Evler için ortalama 700 bin TL'lik ödeme yapıldığı belirtiliyordu. Safiye Çallı'ya iade ettiği ortalama para ise 130 bin TL olarak görülüyor. Geriye kalan paraları ödeyip ödemeyeceği merak ediliyor. ATV Müge Anlı'da yaşanan şaşırtıcı gelişmelerin sonu bir türlü gelmemekte.