Müge Anlı İlk Defa Babası Hakkında Konuştu! Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu!

Müge Anlı İlk Defa Babası Hakkında Konuştu! Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu!

Müge Anlı'dan gelen haber herkesi şaşırttı. Babası için söylediği sözler canlı yayına damgasını vurdu. İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. ATV'de yayınlanan programda dikkat çeken sözler sarf etti. İşte 28 yıldır görüşmediği babası hakkında söyledikleri...

Müge Anlı'dan gelen açıklama dikkatleri üzerine çekti. Ünlü sunucu, yaptığı açıklama ile adından söz ettirdi. Kendisiyle ilgili bazı ifadelere yer verildi. ATV'de sunduğu program esnasında babasından örnek vermesi ise dikkat çekti. Dolayısıyla bu açıklamasıyla sosyal medyadaki yerini aldı. Kendisi hakkında neler biliyoruz? Merak edilen sorular yanıt buldu.

Babasının Sözünü Hatırlattı

Müge Anlı, babasının sözünü hatırlattı ve canlı yayında “Babam, hep ağzı açık bir şey alıp içme derdi. Ben hala dışarı çıkınca öyle yaparım”  açıklamasında bulundu. Sonrasında ise gözyaşlarına hakim olamadı. Ünlü ismin açıklaması izleyiciler tarafından alkışlandı. Büyük ses getiren bu ifadesiyle birlikte, 28 yıldır görüşmediği babası hakkında bir şeyler söylemesi yankı buldu.

Babası İçin Aşure Dağıttı

Müge Anlı, geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden babası için aşure dağıtıp dua okuttu. Bu hamlesiyle birlikte büyük takdir gördü. Kendisi, yıllardır babası ile görüşmese dahi onun için yaptığı bu hareket oldukça önemliydi.