Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Türkiye'yi Ayağa Kaldıran Olay! Müge Anlı Ağlıyarak Duyurdu

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Türkiye'yi Ayağa Kaldıran Olay! Müge Anlı Ağlıyarak Duyurdu

Müge Anlı, kardeşinin ölümü karşısında susan ve cesediyle beraber yaşayan kadınla ilgili konuştu. Kadının olayları gülerek anlatması karşısında da tepkisini belli etti. Cesede her gün parfüm sıktıkları detayı sonrasında izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. ATV'de ekrana gelen programda Müge Anlı'nın sözleri alkış topladı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Fatma Karadağ'ın kardeşi Mehmet Karahan'ın ölümüne dair detay vermesi dikkat çekti. Sevgilisinin kardeşini öldürmesi ve kendisinin bu konuda sessiz kalması büyük tepkiye neden olmuştu. Ayrıca yıllar sonra itiraf ederek herkesi şok etti. Çünkü kardeşi kokmasın diye yıkanırken sesini dahi çıkarmamıştı. Daha sonra halıya sarılarak toprağa gömüldüğü detayını da paylaştı. Ancak tüm bunlar olurken kardeşinin çiçek gibi sulandığı detayını vermesi ve bunu komikmiş gibi anlatması bardağı taşıran son damla oldu. Müge Anlı öyle sözler söyledi ki kadına ağzının payını verdi.

Müge Anlı Yaşananları Değerlendirdi

Müge Anlı, Fatma Karadağ'ın tüm bu olanlara karşı sessizliğini koruyarak ilişkisini sürdürmesi ve kardeşinin katilini ihbar etmemesi hakkında konuştu. Bunun aşk veya sevgiyle bağlantılı olmadığını dile getirdi. Kendi kardeşinin öldürülmesi karşısında nasıl sessiz kaldığını sordu. Fatma Karadağ'ın bu konuda verebilecek bir cevabı yoktu.

Cesede Parfüm Sıkıyorlardı

Ceset kokmasın diye hem yıkayıp hem de parfüm sıktıkları ortaya çıkınca büyük bir şok yaşanmıştı. Programda eşi benzeri rastlanmayan bu olay sonrasında Fatma Karadağ'ın iddiaları araştırılıyor. Sevgilisinin gerçekten bu cinayeti işleyip işlemediği aydınlatılacak.