Müge Anlı ile Tatlı Sertte Tehdit Skandalı! Müge Anlı'da Cinayete Kurban Giden Kadının Eşinden Şok Sözler!

Müge Anlı ile Tatlı Sertte Tehdit Skandalı! Müge Anlı'da Cinayete Kurban Giden Kadının Eşinden Şok Sözler!

Müge Anlı programında yine bir tehdit sorunu yaşandı. Müge Anlı'ya karşı tehditvari sözler sarf eden kişi Nurgül Beyhan'ın eşiydi. Boğularak hayatını kaybeden kadın hakkında soruşturma hali hazırda sürüyor. Ancak canlı yayında bir anlar her şey karıştı.

Müge Anlı'da Nurgül Beyhan cinayeti araştırılırken çok ilginç anlar yaşandı. Ünlü sunucu, kendi programında tehdide uğradı. Nurgül Beyhan'ın eşi Yaşar Beyhan, açıklama yaparken Müge Anlı'yı tehdit etti. Aile içi yaşanan gerilimden ötürü hayatını kaybettiği iddia edilen Nurgül Beyhan'ın ise katili hala araştırılıyor. Peki Nurgül Beyhan'ın yaşamını elinden alan kişi kim?

Nurgül Beyhan'ın Katili Aranıyor

Nurgül Beyhan'ın boğularak öldürüldüğü anlaşılmıştı. Kendisinin katili kim araştırılırken ortalık bir anda karıştı. Stüdyodaki gerginlik izleyicileri de etkiledi. Yusuf Beyhan'ın amcasını vurmasından ve hapse girmesinden 5 ay sonra Nurgül Beyhan'ın boğulduğu tespit edilmişti.

Stüdyo Bir Anda Karıştı

Stüdyo kimsenin beklemediği bir anda karıştı ve Yaşar Beyhan'ın tehdit sözleri programa damgasını vurdu. Müge Anlı ile kendini savundu ve ağzının payını verdi. Yaşanan bu gelişmelerle beraber Nurgül Beyhan cinayetiyle ilgili hem annesinin hem de tanıdıklarının ifadesi büyük öneme sahip. Konuyla ilgili çok fazla detay bulunduğu için nasıl çözümleneceği bilinmiyor. Ancak önümüzdeki günlerde Müge Anlı programında çeşitli detaylarla karşılaşılabilir.