Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Mustafa Kut Cinayetinin perde arkası Ortaya Çıktı! Müge Anlı Resmen Düğmeye Bastı

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Mustafa Kut Cinayetinin perde arkası Ortaya Çıktı! Müge Anlı Resmen Düğmeye Bastı

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te cinayetler bir bir gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Müge Anlı'daki Mustafa Kut cinayetinin perde arkası ortaya çıktı. Müge Anlı İle Tatlı sert stüdyosu resmen buz kesti.

Araştırmacı gazeteci  Müge Anlı,  ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan 'Tatlı Sert' programında bugün, 25 Temmuz 2018 tarihinde Balıkesir'in Havran ilçesinde işlenen bir cinayete yeniden yer verdi. Balıkesir Havran’a bağlı Kalabak Mahallesi’nde yaşayan 50 yaşındaki iki çocuk babası Mustafa Kut, 25 Temmuz 2018 tarihinde tarlasına gitmek üzere evden ayrıldı. Evden ayrıldıktan kısa bir süre sonra Mustafa Kut, tarlasına bir kilometre mesafede köylüler tarafından sulama için kullandığı su borusunun yakınında ölü bulundu. Olaydan sonra yapılan otopsi raporunda Kut’un, 3 metre yakınından av tüfeği ile sırtından vurulduğu ortaya çıktı. Cinayete dair ortaya atılan iddiaların sonunda itiraf geldi.

MUSTAFA KUT CİNAYETİNDEKİ GİZLİ MEKTUPLAR

Müge Anlı ise duydukları karşısında şok olurken mektuplar canlı yayında tek tek okundu. Ramazan Şahin’in Dürdane Kut’a yazdığı mektuplarda "Koca Dürdane'm, benim koca ineğim, benim tavşanım, canım Dürdane'm, civelek Dürdane'm, seksi Dürdane'm, koca ineğim benim... Akşamlara kadar seni Pazar yerlerinde arıyorum. O kadar kadın görüyorum sana çıkmıyor. Sen bambaşkasın, senden başkasını gözüm görmüyor. Seni delileler gibi seviyorum, çılgınlar gibi aşığım sana. İkimiz de kara toprağa girene kadar seveceğim. Sen benden yollarda neden kaçıyorsun?" "Bana yollarda neden laf atmıyorsun? Kimse duymasın diye, kimse anlamasın diye laf atamıyorum sana yollarda. Sen benin çocukluk aşkımsın, sen benim gençlik aşkımsın, seni başkalarına yar etmem. Seni her şeyden çok kıskanıyorum. Yollarda yürüyüşlerine hasret kaldım. Seni bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. O kıpkırmızı yüzüne bakmaya hasret kaldım. Prensesim, sevgilim, aşkım, Ankaralı Ayşe'm benim... Seni göremediğimde dünyam kararıyor. Dengem gidiyor, kendimi zor tutuyorum. Seni gördüğümde moralim düzeliyor. Cuma günü gece sabaha kadar evin önündeydim. Ezan okunurken ayrıldım Benden korkma, benden utanma..." Müge Anlı okudukları karşısında şok geçirirken Ramazan Şahin’e neden bu mektupları yazdığını sordu. Ramazan Şahin ise  “Derdimi anlatmak istedim. Ama Dürdane'yi gece çocuklarını uyuttuktan sonra başkasıyla gördüm" diye yanıt veren Şahin herkesin tepkisini çekmişti... "Benle dalga geçiyordu. Yollarda karşılaşıp 10-15 dakika konuşuyorduk" ifadelerini kullandı.

821x465-mustafa-kurt-cinayetiyle-ilgili-carpici-iddia-1633945536915.jpg

Sezer Kaya ise daha önce yaptığı açıklamada Çetinkaya'nın uyuşturucu yapımında kullanılan bir bitki ektiğini ifade eden Sezer Kaya, cinayetin bu nedenle işlenmiş olabileceğini vurgulamıştı. Cinayetten 10 gün önce tarlada hırsızlık yapıldığını öne süren Kaya, burada yasa dışı bitki dolu kovaların çalındığını belirmişti.

MUSTAFA KUT CİNAYETİNDEKİ YASAK AŞK

Ersin Çetinkaya ile ikinci bir iddia ortaya atılmıştı. Dürdane Kut'la ilişki yaşadığına yönelik söylentileri yalanlayan Ersin Çetinkaya'nın cinayetin ardından her şeyi itiraf ettiği ifade edilmişti. Müge Anlı canlı yayınına katılan Sezer Kaya, Mustafa Kut'u Ersin Çetinkaya'nın öldürdüğünü söylemişti Kaya, "Cinayetten sonra bir akşam arkadaşlarla toplandık. Yasa dışı madde kullandık. O sırada Ersin 'Gitsinler baksınlar bir tane bile parmak izi bırakmadım' dedi" ifadelerini kullanmıştı.

MÜGE ANLIDA HERŞEYİ İTİRAF ETTİ!

Mustafa Kut cinayeti ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kut'un madde kullanan Sezer Kaya tarafından öldürüldüğü iddia edildi. İddiayı gündeme getiren Ersin Çetinkaya, "Beni de öldürür diye söyleyemedim." dedi. Daha önce canlı yayına katılan Sezar Kaya ise cinayet suçlusu olarak Ersin Çetinkaya'yı işaret etmişti. Birbirini suçlayan ikilinin ifadeleri şüpheleri arttırdı. Yayına katılan bir kişi, "Cinayeti o işledi, adım kadar eminim. Gece kadın kıyafeti giyip geziyordu" iddiasında bulundu. Bu itiraf ile tüm  Türkiye şok yaşarken Kut ailesi duyduklarına inanamadı. Bugün yayınlanan bölümde ise şüpheli durumundaki Ersin, itiraf etti. Henüz doğruluğu belli olmasa da cinayeti Sezer işledi dedi.