Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Korkunç Cinayet! Müge Anlı Katile Herşeyi İtiraf Ettirdi

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Korkunç Cinayet! Müge Anlı Katile Herşeyi İtiraf Ettirdi

Müge Anlı'ya kayıp kardeşi Mehmet Karahan için başvuran Fatma Karadağ şoke edici açıklamalarda bulundu. 2017 yılında sevgili olduğu kişi tarafından kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, ceset ile alakalı da açıklama yaptı.

Manisa'da yaşayan Mehmet Karadağ, 2017 yılında kayboldu. 2017 yılından beri kardeşini aradığını söyleyen Fatma Karadağ, Mehmet Karahan ile ilgili Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yaptı. Fatma Karadağ canlı yayında akıl almaz iddialarda bulunurken o dönem kocasından kaçıp birlikte yaşamaya başladığı Cemal Durmaz'ın kardeşini döverek öldürdüğünü iddia etti. Bunun ardından cesedin bulunması için Müge Anlı'dan yardım isteyen Fatma Karadağ şok ifadelerde bulundu.

Kardeşinin nasıl öldürüldüğünü itiraf etti

Kardeşinin ölmesinin ardından sevgilisinin cesetle beraber dağ başında bir evde kaldığını söyleyen Fatma Karadağ, etrafta kimsenin olmadığını ve kardeşini öldürdükten sonra sevgilisinin cesedi tuvalete götürdüğünü açıkladı. Hatta cesedini ardından odaya sürekli parfüm sıktığını söyleyerek kardeşini halıya sığdırıp gömdüğünü de iddia etti. Müge Anlı, duydukları karşısında şaşkınlığını gizlemeyerek kardeşinin ölmesine mâni olup olmadığını sordu. Müge Anlı'nın sorusu üzerine Fatma Karadağ evde zorla tutulduğunu ve gerçekten mâni olmak için elinden gelen her şeyi yaptığını dile getirdi.