Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Eşini Bırakıp Kaçan Kadından Şok Sözler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Eşini Bırakıp Kaçan Kadından Şok Sözler!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi. Şok eden bilgilerle birlikte bizleri neler bekliyor? Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren ünlü sunucu, programa aldıkları konukları ile şaşırtıyor. İşte kocasını terk eden ve köylüsüyle yaşamaya başlayan o kadın...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında öyle detaylara yer verildi ki herkes şok olacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken bir olay üzerine konuşuldu. ATV'deki programda yaşananlar dikkat çekiyor. Müge Anlı'da bir kadının eşinden kaçarak farklı bir adamla yaşamaya başlaması büyük ses getirdi.

Müge Anlı Bile Şaşırdı

Kadının eşini bırakarak köylüsü Hüseyin Bey ile birlikte yaşaması şaşırttı. Yaptığı açıklamada ise "Ben eve dönmek istemiyorum. Şiddet gördüm evi terk ettim. Konuşmak istemiyorum. Yeni bir yola girdim. Geri dönüşüm yok. Hüseyin Bey'in yanındayım. 10 yıldır birlikteyiz" ifadesine yer verdi.

Eve Dönmek İstemiyor

Öte yandan eve geri dönmek istemediğini belirtmesi de şaşırttı. Bu gelişmeden sonra bizleri başka neler beklemekte yanıt bulacak. Öte yandan Hüseyin'in kendisini eve kitlemesinden de  rahatsız olmadığını belirtti. Bunu kendisinin istediğini söyleyerek soruları geçiştirdi.