Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Dj Gezgin'in Cinayet Şüphelisi Ortaya Çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Dj Gezgin'in Cinayet Şüphelisi Ortaya Çıktı!

ATV Müge Anlı'da Mehmet Karahan yani DJ Gezgin'in ölümüne dair yeni ipuçları ortaya çıkmış olabilir. Katilin kim olduğu sorusu sık sık dile getiriliyor. Bu sefer de ablasının eski sevgilisi yerine farklı bir ismin şüpheli olarak ekrana çıktığını görüyoruz. Cinayet şüphelisi olan kişi büyük dikkat çekti.

Müge Anlı programı, son yaşanan Dj Gezgin olayları nedeniyle daha da çok takip ediliyor. Ablası Fatma Karadağ'ın iddia ettiğine göre Mehmet Karahan'ın ölümünün nedeni Fatma Hanım'ın eski sevgilisi. Kendisi ile yaşadığı borç kavgası cinayete kadar gitti. Üstelik cinayet kokmasın diye buz kalıplarının kullanıldığını dahi iddia etti. Ancak ortaya çıkan gelişmeler cinayet şüphelisinin farklı biri olabileceğini ortaya koydu. Çelişkili ifadelerle gündeme gelen kişi kim?

Dj Gezgin'in Katili Kim?

Dj Gezgin Mehmet Karahan'ın ölümünde yeğen Alim Karadağ'ın şüpheli olduğu belirtildi. Kendisinin ifadelerinin bazıları anlamsızdı. Birbiri ile çelişmesi gözleri bir anda kendisine çevirdi. Verdiği ifadelerin tutarsızlığı gözler önüne serildi. Peki Mehmet Karahan'ın katili bulunabildi mi? Çeşitli araştırmalar ve sorgulamalar yapılsa da deliller tam anlamıyla katilin kim olduğunu ortaya çıkarmıyor.

Ablası Eski Sevgilisini İşaret Etti

Abla Fatma Karadağ'ın eski sevgilisi Cemal'in bunu yaptığını söylemesi şok etkisi yaratmıştı. Sosyal medyada kadına da büyük tepki gösterildi. Kardeşinin ölümü karşısında sessiz kalması nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu.