Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Çözülemeyen Cinayet Çözüldü! Müge Anlı Resmen İz Sürdü..

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Çözülemeyen Cinayet Çözüldü! Müge Anlı Resmen İz Sürdü..

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programına damgasını vuran bir gelişme herkesi hayretlere düşürdü. Daha önce Müge Anlı'dan yardım isteyen bir kardeş, abisinin katilinin bulunmasını istiyordu. Yıllar sonra ortaya çıkan bir detay katili ele verdi.

Abisini silahla vuran ve altınlarını çalan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert'e de konu olan bir cinayet haberi, izleyicileri şaşırtmıştı. 2014 yılında evine giren hırsız tarafından öldürülen Cemal Uzun'un katili araştırılıyordu. Kardeşinin katilin bulunmasını istemesi üzerine televizyonlara çıktığı belirtildi. Bu nedenle 2014 yılının televizyon kayıtlarında Nuri Uzun da gözüküyordu. Ancak o dönem bulunamayan katil yıllar sonra ortaya çıktı.

Kardeşi Silahla Vurmuş

Katilin yıllar sonra kardeşinin çıkması herkesi şaşırttı. Nuri Uzun'un abisini vurduğu öğrenildi. Tespit edildikten kısa süre sonra yakalanan Nuri Uzun, herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak kendisinin bunu neden yaptığı da belli değil. Altınlarla ilgili bir kavga yaşanmış olma ihtimali üzerine fikir yürütülüyor.

Eşi de Gözaltına Alındı

Cemal Uzun'un eşi ve kardeşi ile ilgili yapılan çalışmalar, cinayeti daha da derinleştirdi. Milyonların akıl sır erdiremediği bu olay karşısında bazı gelişmeler yaşandı. Nuri Uzun'un yıllar önce döneminde Cumhurbaşkanı Abdullah  Gül'den dahi yardım istediği ortaya çıktı. Yaşanan bu olayı sürekli olarak gündeme getirse de araştırılmaya başlandığında kendisinin yaptığı öğrenildi ve işlemler yapıldı.