Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Cinayeti Kimin İşlediği Belli Oldu! Müge Anlı Resmen Delirdi..

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Cinayeti Kimin İşlediği Belli Oldu! Müge Anlı Resmen Delirdi..

Hüseyin Yüksel'in hayatını kaybetmesine ilişkin yapılan araştırmada Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni ifadeler ortaya çıktı. ATV'deki programda neler söylendi? Hüseyin Yüksel'in ölümüne kim neden oldu? Celal Soydan ve Fadime Soydan'ın ifadeleri çok konuşuldu.

Hüseyin Yüksel cinayetinde Celal Soydan'ın ortaya attığı iddialardan sonra yeni gelişmeler yaşandı. Müge Anlı'daki cinayet soruşturması tüm hızıyla devam ediyor. Celal Soydan'ın söylediklerine karşılık annesi Fadime Soydan'dan yanıt geldi. Yüksel'in katili kim bilinmiyor. Ancak çeşitli ifadelerle birlikte bazı ipuçları ortaya çıktı. Celal Soydan'a göre annesinin Hüseyin Yüksel ile ilişkisi varmış.

Hüseyin Yüksel Sevgilisi miydi?

Celal Soydan'ın iddialarına karşılık annesi Fadime Soydan'a göre iddiaların çoğu asılsızdı. Aralarında bir ilişki olmadığı yalnızca kendisini takip ettiğini belirtti. Üstelik bir yıl önce de kendisini arayarak rahatsız ettiğini vurguladı.

Müge Anlı Tepki Gösterdi

Müge Anlı'nın Celal Soydan'a tepki gösterdiği anlar da çok izlendi. Seyirciler Anlı'nın program içerisinde tepkilerini net şekilde ortaya koymasını seviyor. Programda yaşanan gelişmelere göre Celal Soydan'ın annesi ile Hüseyin Yüksel arasındaki ilişkiyi bir şekilde kıskanmış olabileceği üstüne duruluyor. Ancak bir yandan da ikili arasında ilişki olmadığına göre cinayetin nasıl çözümleneceği de bilinmiyor. Hüseyin Yüksel'e dair daha fazla bilgi edinilmesi gerektiği belirtildi. ATV'de yayınlanan programda neler olacak hep birlikte göreceğiz.