Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Canlı Yayında Herkesi Şoke Eden Olay! Müge Anlı Çok Sinirlendi

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Canlı Yayında Herkesi Şoke Eden Olay! Müge Anlı Çok Sinirlendi

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında çok ilginç anlar yaşandı. Seyirciler karşısında soruları yanıtlamayı reddeden Bayram Fındık, kendini odaya kilitledi. Müge Anlı ise sinirden güldü. Eşi Hanife Fındık'ın bir aydır kayıp olmasına rağmen kendisinin tavırları oldukça dikkat çekti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 1 aydır kayıp olan Hanife Fındık'ın nerede olduğu merak ediliyor. Çeşitli araştırmalar sonucunda en son eşi Bayram Fındık ile konuştuğu ortaya çıktı. Mesajlar incelendiğinde ise beyninde tümör olduğunu söyleyerek evden ayrıldığı ve hastaneye gittiği şeklinde bir yazı görüldü. Ancak hastanelere bakıldığında ise kendisiyle ilgili herhangi bir kayıt bulunamadı. Hanife Fındık'ın nereye gitmiş olabileceğine dair soru sormak üzere muhabirin gelmesi Bayram Fındık'a zor anlar yaşattı. Sorulara cevap vermek istemedi ve ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

Kendini Odaya Kitledi

ATV programında Müge Anlı'nın sorduğu sorulara yanıt vermemek için kendini odaya kitleyen Bayram Fındık, yaşanan bu gelişme sonrasında ısrarlar ile kapıyı açtı. Sorulara kısa kısa cevaplar verdi. Bu gelişme neticesinde Müge Anlı'nın tepkisi ise olay oldu. Ünlü sunucu, daha önce nadir yaşadığı bu gelişme karşısında bazı cümleler sarf etti.

Müge Anlı Sinirden Güldü

Müge Anlı'nın sinirden güldüğü anlar ekrana yansıdı. Seyirciler de ne diyeceğini bilemedi. Şerife Kükner'in kızı Hanife Fındık'ın bulunabilmesi için çıktığı programda aramalar devam ediyor. Eşinin eve gelmemesi karşısında sessizliğini koruyan Bayram Fındık ise tepki çekti.