Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Anneleri Ayağa Kaldıran Olay! Müge Anlı Açıklama Yaptı

Müge Anlı İle Tatlı Sert'te Anneleri Ayağa Kaldıran Olay! Müge Anlı Açıklama Yaptı

Müge Anlı'da 18 yaşındaki kızın kaybolması sonrası anne programda isyan etti. Ancak ortaya çıkan detaylarla beraber kızın kaybolmadığı öğrenildi. 32 yaşındaki akrabası ile evlendirildiği ortaya çıkınca anne sinir krizleri geçirdi.

Kızı Melisa Müge Anlı canlı yayınına bağlandı ve herkes şok oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine izleyicilerin ağzını açık bırakacak bir olay yaşandı. 18 yaşındaki Melisa'nın bir anda ortadan kaybolması dikkat çekti. Annesi Hamiyet Hanım ise programa katılarak kızının bulunmasını istedi. Ortaya çıkan detaylar neticesinde kızla ilgili bilgi elde edildi. Akrabasının kızını kaçırabileceğini söyleyen Hamiyet Hanım, kızının canlı yayına bağlanmasıyla şok oldu

Akrabasıyla Evlendiği Ortaya Çıktı

Hamiyet Hanım,  32 yaşındaki akrabasının kızı ile evlendiğini öğrenince sinirlerine hakim olamadı. Yaşadığı bu olay neticesinde ne yapacağını bilemedi. Akrabasının annesi canlı yayına bağlandı ve ikilinin evlendiğini ilan etti. Hamiyet Hanım ise kızının zorla evde tutulduğunu ve alıkoyulduğunu iddia eden cümleler kurdu.

Melisa'dan Şaşırtan Açıklamalar

Canlı yayına yalnızca akrabanın annesi değil aynı zamanda Melisa da katıldı. Melisa'nın açıklamaları annesini iyice zora soktu. Çünkü o, kendi isteğiyle evlendiğini belirtti. Üstelik ailesi için kredi çektiğini ve abilerine baktığını da söyledi. Ailesinin iyi olmadığını söyleyerek, babasının annesini aldattığını canlı yayında itiraf etti. Bu tarz açıklamaları duyan izleyiciler ise ne düşüneceğini bilemedi. 32 yaşındaki akrabası ile evlenen 18 yaşındaki kızın başından geçenler şaşırttı.