Müge Anlı ile Tatlı Sert Yeni Sezonu İçin Sonunda Tarih Verildi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yeni Sezonu İçin Sonunda Tarih Verildi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ne zaman başlayacak merak ediliyordu. ATV'deki programla ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor. İşte merak edilen sorular yanıt bulacak. Müge Anlı'dan gelen yeni yayın tarihi açıklaması çok konuşulacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına dair merak edilenler yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programla ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Bir süredir tatil yapan ünlü sunucunun programı ne zaman sunacağı soruluyordu. Dolayısıyla yaptığı sosyal medya açıklaması ile herkes müjdeli haberi öğrendi.

Program 29 Ağustos'ta Başlayacak!

Müge Anlı, 29 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla yayınlarına başlıyor. Ünlü isim, hafta içi saat 10.00'dan itibaren ekran başında olacak. Dolayısıyla programı yakından takip etmek istiyorsanız bu tarihten itibaren sizler de yerinizi alın. Televizyonların sevilen programı yine yüksek reytingi ile gündeme gelecektir. Dolayısıyla merak edilen sorularınız var ise yanıt bulabilirsiniz.

Aynı Kadro ile Devam Edecek!

Müge Anlı, yayınlarına aynı kadro ile devam edecek. Kendisine eşlik eden Şevki Sözen de programdaki yerini alacak. Kendisinin programdan ayrılacağı iddia edilmişti fakat gerçeği yansıtmıyor. ATV'deki program yayın hayatına kesintisiz aynı kadro ile devam edecek.