Müge Anlı İle Tatlı Sert Yayın Tarihi Ertelendi mi? İzleyiciler Ne Yapacağını Şaşırdı!

Müge Anlı İle Tatlı Sert Yayın Tarihi Ertelendi mi? İzleyiciler Ne Yapacağını Şaşırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Programın yayın tarihi ertelendiği iletiliyor. Öte yandan sevilen programa dair neler biliyoruz? Müge Anlı'dan üzücü haber mi geldi? Kendisiyle ilgili çeşitli detaylara yer verilecek. İşte son dakika gelişmeleri haberimizde...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının en kısa sürede başlaması bekleniyordu. ATV'deki programla ilgili güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Peki ya programın yayın tarihi ertelendi mi? Kısa süre önce evlenen Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirdi. Bu gelişmeden sonra kendisinin programcılığı bırakacağı dahi iddia ediliyordu. Ancak gelinen noktada böyle bir şeyin olmadığı vurgulandı. Bu haber ise izleyicileri sevindirdi. Şimdi ise programın bir türlü ekrana gelmemesi gündemdeki yerini aldı.

5 Eylül'de Başlayabilir!

29 Ağustos'ta başlaması beklenen program, 5 Eylül'de ekrana gelebilir. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Pek çok kişinin yakından takip edeceği program hakkında başka neler biliniyor? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız.

Resmi Açıklama Gelmedi

Öte yandan Müge Anlı'dan da resmi açıklama gelmiş değil. ATV'deki programın akıbeti henüz belli olmadı. Ancak gelen son haberler 29 Ağustos 2022'nin yeni sezon yayın tarihi olduğunu gösteriyor. Merak edilenler tek tek yanıt bulacak.