Müge Anlı İle Tatlı Sert Hafta Sonu Açıklama Yaptı! Müge Anlı Gece Gündüz Çalışıyor..

Müge Anlı İle Tatlı Sert Hafta Sonu Açıklama Yaptı! Müge Anlı Gece Gündüz Çalışıyor..

ATV Müge Anlı'da kayıp ihbarından sonra aranan kadının cesedine ulaşıldı. Cinayetten şüphe ediliyor. Bir süre önce hayatını kaybettiği belirtildi. Kimlik tespiti yapılamadığı için kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı. Abisine göre katilin kim olduğu belli. Peki Bilsen Pirpo'un ölümüne kim neden oldu?

Müge Anlı'da bir süredir aranmakta olan ve hakkında bir ize rastlanmayan kadının aylar önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Üstelik cenazesinin kimsesizler mezarlığında olduğu da belirtildi. Abisinin cenazeyi teşhis etmesi üzerine duygusal anlar yaşandı. Cinayete kurban gittiği iddia edilen Bilsen Pirpor'un katili kim? Abisinin ortaya attığı iddialar büyük ses getirdi.

Bilsen Pirpor Hayatını Kaybetti

Uzun süredir aranan Bilsen Pirpor ile ilgili üzücü bir gelişme yaşandı. Kadının hayatını kaybettiği ve daha önce kimliği tespit edilemediği için kimsesizler mezarlığına gömüldüğü öğrenildi. Şimdi ise soruşturmanın genişletilerek cinayeti kimin işleyeceği araştırılacak. Ancak ortaya çıkan detaylar bizzat abisi tarafından öğrenildi. Abi Şuayip Vatansever, kardeşinin sevgilisinin cinayette parmağı olabileceğini söyledi.

Eski Sevgili Şüpheli Konumunda!

Eski sevgilinin şüpheli olarak gösterildiği biliniyor. Yaşanan gelişmede Yüksel Yıldırım isimli şahsın Bilsen Pirpor ile ilişkisi olduğu belirtildi. Abisinin iddiaları çerçevesinde soruşturmayla ilgili çeşitli sorguların yapılacağı vurgulanıyor. Müge Anlı'nın dahi şaşırdığı ve üzüldüğü bu gelişmede şimdi ne gibi gelişmeler meydana gelecek merak edildi. Acılı haberi alan abisi gözyaşlarına boğuldu.