Müge Anlı ile Rahmi Özkan Çileden Çıktı! Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Müge Anlı ile Rahmi Özkan Çileden Çıktı! Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Müge Anlı programı bugün ilginç bir olaya şahit oldu. Aile şiddeti aile kavgaları ahlaksız görüşmeler ve anlatılmayacak bir çok şey yaşandı. Müge Anlı neden çileden çıktı? Rahmi Özkan neden çileden çıktı? Ne tepki verdiler?

Müge Anlı programına katılan bir aile  boşanma davasına gitmeyen bir genç kayıp olduğunu için annesi bulunması için başvuruda bulundu. Oğlunun öldürüldüğü iddia edildi. Yapılan araştırmalara göre  genç bulundu köyden otobüsü kaçırdığı için gidemediğini psikolojisinin bozuk olduğunu bir kaç gün kafa dinlemek istediğini söyledi. Ayrıca kayın validesi birisini öldürmesini istedi. " Git derenin bir kenarında kafasına taş vur" demiş.

Müge Anlı Neden Çileden Çıktı!

Canlı yayına gelen genç eski karısı ve yeni sevgilisi ile birlikte canlı yayına katıldı. Yapılan konuşmalarda itiraflarda kimin ne yaptığı kimin ne istediği belli değil. Herkes bir birinden bir suç işlemesini istemeleri. Daha öncede eski eş  adam öldürmeden 7 yıl yatmıştı. Telefon bağlantısına katılan eski eş 17 yaşında beni kaçırdı iddiasında bulundu. Yapılan bu itirafa istinaden  " ben kaçırmadım yalan söylüyor dedi. Ayrıca  1 yıl evli kaldıktan sonra başka birine kaçan genç kız " Ben kaçmadım o benim arkadaşım" demişti. Daha sonra  yapılan araştırmalar sonrasında dini nikah ile evlendiği hamile kalıp aldırdığı iddia edildi. Daha sonra eski eşi olan genç kız "evet evlendik yorumunu yaptı.

Ayrıca eski eşine gece vakti telefonla arayıp seslerini dinlettiğini de iddia ettiler. Bunun üzerine Müge Anlı çileden çıkarak şu sözleri ifade etti " Benim gücüm olsa devleti yönetiyor olsam, 17 yaşında kaçana ceza veririm, savcının önü böyle saçma sapan dosyalarla dolu, Polis böyle saçma sapan olaylardan meşgul jandarma aynı şekilde önce kaçıyorlar sonra can güvenliğim tehlikede diyorlar" dedi. " Evden kaçanlara  öle bir ağır ceza vereceksin ki bir daha kaçmaya tenezzül edemesinler, Savcısının, polisin, jandarmanın  işi gücü yok böyle saçma sapan işlerle uğraşıyorlar" dedi. Son olarak şu sözleri söyledi " Başka adamla birlikte  oldu hamile kaldın, Evlenmeseydin be kaçmasaydın sana demedim mi nikahın bitmeden hamile kalmasaydın, başına bir  iş geldiğinde polis jandarma beni korusun diyorsunuz" dedi.

Rahmi Özkan Neden Çileden Çıktı!

Yapılan yorumlar açıklamalara daha fazla dayanamayan Rahmi Özkan " Bu nedir  kimin eli  kimin cebinde belli değil. Aile kavramı denilen bir şey yok böle bir saçmalık olamaz. Aile birliğini ne hale getirdiniz. Aile birliği kutsal bir yapıdır darmaduman  ettiniz ayıp günah. Boşanmamış kadın bir başkasının yanında annesi aynı şekilde yazık günah ayıp insanlığa hukuk ahlaka  ayıp "dedi.