Müge Anlı Erdal Sakız Cinayetinde Ne Oluyor?

Müge Anlı Erdal Sakız Cinayetinde Ne Oluyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki bu cinayet çok konuşulacak. 43 yaşındaki Erdal Sakız'ın ölümüne kim neden oldu? Erdal Sakız cinayetinde şüpheliler kim? İşte cinayete ilişkin elde edilen veriler ve çok daha fazlası haberimizde...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e damgasını vuran olayla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. 43 yaşındaki Erdal Sakız'ın ölümüyle ilgili çeşitli bilgiler toplanıyor. Öte yandan çok fazla detay paylaşıldı. Peki ya bizleri başka neler beklemekte? Müge Anlı'nın sunduğu programda gözler hem Erdal Sakız'ın oğluna çevrildi hem de fındık parasını bir türlü alamadığı kişiye.

Yasak Aşkından da Şüpheleniliyor

Öte yandan Erdal Sakız'ın evlilik dışı yaşadığı ilişkiden de şüphelenildiği gelen bilgiler arasında. Son zamanlara damgasını vuran bu detayla birlikte çeşitli ifadeler paylaşılacak. Erdal Sakız'ın ölümüne aile ne düşünmekte?

Oğlu ile Tartışmış!

Gelen iddialardan biri ise oğlu ile ilgiliydi. Erdal Sakız'ın oğlu Tuncay Sakız ile arasının iyi olmadığı gizli tanık tarafından belirtildi. Öte yandan tanığın ifadesinde oğlunun babasını tehdit ettiği de gelen bilgiler arasında. Son dakika gelişmeleriyle birlikte bizleri başka nelerin beklediğini açıklamaya devam edeceğiz.