Müge Anlı Duyurdu: ATV'den Resmen Ayrılacağını Duyurdu! Seyirciler İsyan Etti

Müge Anlı Duyurdu: ATV'den Resmen Ayrılacağını Duyurdu! Seyirciler İsyan Etti

Müge Anlı'dan Şok Açıklama: ATV'den ayrılacağını duyurdu! Seyirciler isyan etti. ATV’nin en çok izlenen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programından ani ayrılık kararı yaşandı. Reyting rekorları kıran programın avukatı olan Rahmi Özkan, ayrılacağını açıkladı.

Müge Anlı şokta: ATV'den ayrıldığını duyurdu! Seyirciler isyan etti. ATV’nin en çok izlenen “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programından ani ayrılık kararı yaşandı.

Rahmi Özkan programdan neden ayrılıyor? Şok ayrılığa Müge Anlı ne cevap verdi? Programda yer alan diğer uzman isimler, Müge Anlı programına başka kim veda edecek? 

Müge Anlı programı senelerdir birçok olayın sır perdesini aralamaya devam ediyor. Araştırmacı Gazeteci Müge Anlı programında daha önce beklenmedik  bir ani ayrılık yaşandı. Arif Verimli, Müge Anlı'ya veda etmişti. Yapılan iddialara göre Rahmi Özkan'nın da veda edeceği söylentileri başladı.

Müge Anlı programının avukatlığını yapan Rahmi Özkan'ın sağlık nedenlerinden dolayı veda edeceği iddia ediliyor.

SAĞLIK SORUNLARI!

Program esnasında yaptığı yorumlar ile gündeme gelen Avukat Rahmi Özkan’ın ayrılık kararı sevenlerini üzdü.

Müge Anlı programında yaptığım yorumlar sayesinde  çok beğenilen Avukat Rahmi Özkan'nın bazı sağlık sorunları yaşadığı iddia ediliyor. Sağlık sorunları açısından ara vereceği iddia ediliyor.

Rahmi Özkan Ne Zaman Veda Edecek?

Sevilen avukat Rahmi Özkan'ın ne zaman veda edeceği belli değil. Kanal yönetimi Müge Anlı'dan böyle bir açıklama gelmedi. Gidip gitmeyeceği de belli değil. Bu durumda yapılan yorumların asılsız olduğu anlamına geliyor. İlerleyen dönemlerde belli olacak.

Rahmi Özkan Kimdir?

Rahmi Özkan  1939 yılı Şanlıurfa Siverek doğumdur. Lise eğitimini Diyarbakır'da almıştır. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde almıştır. Daha sonra Milli Türk Talebe Birliği kurulunun kararı ile hukuk fakültesinin delegesi olmuştur.