Müge Anlı Durdu Durdu Sonunda Bombayı Patlattı! Müge Anlı Resmi Olarak Açıkladı!

Müge Anlı Durdu Durdu Sonunda Bombayı Patlattı! Müge Anlı Resmi Olarak Açıkladı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına ilişkin çeşitli detaylara yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği program hakkında neler biliyoruz? ATV'de ekrana gelen programın yeni sezon tarihi açıklanmıştı. Ancak öyle bir açıklama yapıldı ki izleyicilerin kafası karıştı.

Müge Anlı, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki çeşitli detaylar gözler önüne seriliyor. Ünlü isim, ATV'de program yapmakta. Yeni sezon yayın tarihi olarak paylaşılan zaman diliminin geçerli olmadığı iddia ediliyor. Üstelik gecikmeli şekilde yayına başlayacağı haberi her yer de paylaşıldı. Bu gelişme ile birlikte izleyiciler tepki gösterdi.

Müge Anlı Ne Zaman Başlayacak?

Müge Anlı'nın 5 Eylül'de başlayacağı iddia edilmeye başlamıştı. Ancak iddialar doğru değil. 29 Ağustos'ta ekrana gelecek olan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Ünlü isimle ilgili bazı ifadelere yer veriliyor. ATV'de yayınlanan programla ilgili çeşitli ifadelere yer verilmişti. Şimdi ise Müge Anlı programında bizleri başka ne gibi gelişmeler bekliyor ortaya çıkacak.

29 Ağustos'ta Ekranlarda Olacak

Müge Anlı'nın programıyla ilgili iddialar asılsız çıktı. Sevilen ismin 29 Ağustos'ta ekranlarda olacağı vurgulanıyor. Dolayısıyla güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Bakalım programın ilk bölümünde hangi vakaya değinilecek? Meraklısı olanlar için ATV programı yine hafta içi her gün ekranlarda olacak.