Müge Anlı Derya Yalçınkaya Neden Yok? Programa Yayın Yasağı Getirildi!

Müge Anlı Derya Yalçınkaya Neden Yok? Programa Yayın Yasağı Getirildi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki Derya Yalçınkaya, bir süredir programa çıkmıyor. Dolayısıyla kendisinin programda olmaması şaşırttı. Yayın yasağı kararının açıklandığı belirtildi. Öte yandan Yalçınkaya'nın özel görüntüleri mi yayıldı? Öyle bir iddia ortaya atıldı ki duyunca şok olacaksınız.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te eski eşinin ölümüyle ilgili programa katılan Derya Yalçınkaya, özel mesajları ile gündeme gelmişti. Bu mesajların ortaya çıkması ile şok yaşamıştı. Ayrıca programa katılmayacağı bilgisi iletildi. Nedeni ise sonradan ortaya çıktı.

Özel Görüntüleri Yayıldı

Derya Yalçınkaya'nın özel görüntülerinin yayınlandığı belirtildi. Görüntüleri kaydeden Ertuğrul isimli kişinin bunu yaptığı gelen bilgiler arasında. Öte yandan bu görüntüler yayılınca da yayın yasağı kararı alındı.

Artık Programa Çıkmayacak

Soruşturmanın program dışında sürdürüleceği bilgisi iletildi. Bundan sonra Derya Yalçınkaya veya onunla ilgili bir haberi Müge Anlı'da göremeyeceğiz. Yayın yasağı kararından ötürü böyle bir gelişmenin yaşandığı belirtiliyor. Gündemi oldukça sık meşgul eden bu haber de sona ermiş oldu. Bundan sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert'te farklı konular işlenecek.