Müge Anlı ’da Dehşet Verici Cinayet! Adem Bozkurt’un Cesedi Bulundu!

Müge Anlı ’da Dehşet Verici Cinayet! Adem Bozkurt’un Cesedi Bulundu!

ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı'da dehşet verici cinayet ortaya çıktı. Adem Bozkurt'u kim öldürdü? Adem Bozkurt nerede bulundu?

ATV ekranlarının şüphesiz konularıyla en merak edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te korku dolu olaylar yaşandı! Kaybolan ve bulunamayan Âdem Bozkurt sonunda bulundu! Peki Nerede Yakalandı? Âdem Bozkurt Öldü mü?

Müge Anlı'da Son Dakika Gelişmesi!

Eşi ve kızı tarafından 5 Mart Cuma günü kaybolan Âdem Bozkurt’un ‘’Üç evim var üçünde de karım var!’’ sözleri geçen bölümde damga vurmuştu. Kaybolan ve haberi alınamayan adamın 48 yaşında ve üç çocuğu olduğu öğrenildi. İhbar edilerek bulunması istenen ailesi öldüğünü duyduğunda göz yaşlarına hâkim olamadı. Bir tanıdıkları tarafından öldürülen kişinin ailesi konu hakkında, ‘’En ağır cezaları almasını istiyorum. Benim eşim bunu hak etmedi!’’ dedi.

Müge Anlı ’da Dehşet Verici Cinayet!

Bir anda ortadan kaybolan adamın aracına bir arkadaşı şehir merkezinde yol kenarında rastlamıştı. Ek olarak görgü tanıkları kendi arabasından inerek farklı bir araca bindiğini de eklemişlerdi. Sözde eşi kendisine her şeyi anlattığını sanan Melahat Hanım (Âdem Beyin Eşi) gizlimiz saklımız yoktu dedi. ‘’Hiç kimseye bir TL borcu yoktu. Mustafa denilen bir adama en son 3.000 TL borcu vardı onu da hep birlikte ödedik.’’ İfadelerini söyledi. Müge Anlı bu söylediklerini dinlerken Melahat Hanım şunları da ekledi: ‘’Bir saat arayla ölelim. Ben sensiz evde duramıyorum. Diye söylerdi bana hep kendisi neden kaçtı bilmiyorum! Ben dimdik duracağım. Eşimin her zaman arkasındayım.’’ İfadelerine yer verdi. Âdem Bozkurt’un ise göğsüne sıkılarak öldürüldüğünü, bir meslektaşı tarafından vurulduğu ortaya çıktı.