Müge Anlı Cinayeti Gizleyen Zeynep Ergül'ün Son Hali Ortaya Çıkardı!

Müge Anlı Cinayeti Gizleyen Zeynep Ergül'ün Son Hali Ortaya Çıkardı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e kızını bulmak için katılan ancak sonrasında cinayete karıştığı öğrenilen Zeynep Ergül, yıllar sonra cezaevinden çıktı. Kendisini Tiktok'ta görenler ise şaşırdı kaldı. Peki eski halinden eser var mı?

Kızını bulmak için çıktığı programda bir cinayette parmağı olduğu belirlenen Zeynep Ergül, hapis cezası almıştı. Müge Anlı'da yaşanan bu olayla birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Öte yandan güncel olarak bizleri başka neler bekliyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki olaylar dikkat çekecek.

Hapisten Çıktığı Öğrenildi

25 ay kadar cezaevinde yattıktan sonra beraat eden Zeynep Ergül, artık normal yaşama karışmış durumda. Öte yandan kendisini sosyal medyada görenler de mevcut. Bir videosu paylaşılan Zeynep Ergül, eski halinden farklı gözüküyordu.

Tiktok'ta Görüldü!

Tiktok videosunda Öğretmenler Günü'nü kutladığı belirtilen Zeynep  Ergül, dikkatleri üzerine çekti. Kendisi hapisten çıktıktan sonra eski halinden daha farklıydı. Dolayısıyla bu nedenle dikkatleri üzerine çekmişe benziyor. ATV'deki Müge Anlı programına çıkmasaydı cinayetle ilgili deliller ortaya çıkmayacaktı.