Müge Anlı Çileden Çıktı! Tepkisini Gizleyemedi Ağzına Geleni Söyledi!

Müge Anlı Çileden Çıktı! Tepkisini Gizleyemedi Ağzına Geleni Söyledi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına önemli bir olay damgasını vurdu. Müge Anlı neden kızdı? Müge Anlı ne tepki verdi? Müge Anlı sert sözleri nelerdi? Halit Kurt nasıl dolandırıldı?

Sahte gelinlerden bir türlü kurtulamayan Halil Kurt, tekrar dolandırıldı. İkinci defa dolandırılan Halil'in kaptırdığı para ise yaklaşık 100 bin TL. Hal böyle iken aracı olan üvey anneannesi ise durumu farklı bir şekilde savunmaya kalktı. Anlattığı olayla beraber kızın dolandırıcı olduğundan haberi olmadığını ifade etmeye çalıştı. Ancak Müge Anlı duruma müdahale etti.

Anneanne Özden Kum Tepki Çekti

Özden Kum'un açıklamaları karşısında izleyiciler pek bir şey anlamadı. Çünkü Halil ne derse desin Özden Kum da aynısını söylüyor ve sanki kızdan haberi yokmuş gibi davranıyordu. Bu durum Müge Anlı'nın dikkatini çekti. Ünlü sunucu Özden Kum'un söylemlerine daha fazla dayanamadı ve tepki göstermeye başladı.

"Siz Saf Bir Kadın mısınız?"

Müge Anlı öyle sözler sarf etti ki izleyiciler alkış yağmuruna tuttu. Özden Kum, her şeyden haberi yokmuşcasına yaptığı yorumlarla Müge Anlı'yı çileden çıkarttı. En sonunda dayanamaya ünlü sunucu ise Özden Kum için "siz saf bir kadın mısınız?" dedi. Özden Kum'un getirdiği sahte gelin, ailesiyle gelip sadece çerez yiyerek sabaha karşı da evden ayrıldı. Hal böyle olunca dolandırıcılık ortaya çıktı. Özden Kum'un dolandırıcılık olayından bilgisi olduğu ve şüpheli konumunda yer aldığı düşünülüyor. Savcılığın ise konuyla ilgili gerekli kararı vereceği belirtildi. Bu olayın hukuki olarak nasıl sonuçlanacağı merak edilmekle beraber olay programın gündemine oturmuş vaziyette.

Sahte Gelin Çeteleri Dolandırmaya Devam Ediyor

Bir aralar Türkiye gündemine oturan sahte gelin çeteleri için önemli operasyonlar yapılmıştı. Pek çok kişi tutuklanırken bir daha sahte gelin dolandırıcılarıyla ilgili daha fazla haber yapılmaz diye düşünülüyordu. Ancak bu çeteler henüz bitmedi. Hala faaliyette olmalarıyla beraber insanları dolandırmaya devam ediyorlar. Mağdur sayısı her geçen gün daha da fazla artıyor. Eğer Müge Anlı ile Tatlı Sert programını izleyecek olursanız Halil Kurt'un yaşadığı acı olayı kendiniz de görebilirsiniz. Bakalım yeni bölümde Özden Kum'la ilgili nasıl gelişmeler yaşanacak...