Müge Anlı Çığ Ailesindeki Şantajcı Enişte İsa Akman Tutuklandı!

Müge Anlı Çığ Ailesindeki Şantajcı Enişte İsa Akman Tutuklandı!

Müge Anlı programına katılan "Çığ Ailesi", İlginç detaylar anlatmıştı. Şantajcı enişte hakkında iddialar izleyenleri şok etti. Son dakika yapılan açıklamaya göre enişte "İsa Akman" tutuklandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert’ e çıkan Abdurrahman Çığ’ın yaşadığı olaylar Palu Ailesini anımsattı. Türkiye'nin haftalarca bahsettiği Palu Ailesi'ndeki gibi Çığ ailesi de enişteleri tarafınca dolandırıldıklarını, tahrik edildiklerini anlatmıştı. Eniştesi İsa Akman tarafınca tecavüze uğrayan Abdurrahman Çığ uygunsuz görüntüleriyle Müge Anlı’ dan destek istedi.

İsa Akman Tutuklandı!

Olaylar neticesinde İsa Akman tutuklandı. Müge Anlı Abdurrahman Çığ'ın kendisine geldiğinde, ormanda uygunsuz görüntüleriyle kanala başvurduğunu şahsına 500.000 TL'lik senet imzalatıldığını açıklamış ve bu olayın arka planın da enişteleri İsa Akman olduğunu söylemişti. Suçlamaların yöneldiği enişte İsa Akman ve onu destekleyen üç kişi tutuklandı.

İsa Akman Hakkındaki Suçlamalar!

Açıklamaların odağındaki ismin ilk suçu da olmadığı, 2019 yılında ölümle neticelenen bir mevzuya karıştığı meydana çıktı. Enişte İsa’nın ürettiği peynirleri tüketen 9 kişinin sağlık sorunları yaşadığı, 1 kişininse öldüğü meydana geldi.

Eşinin kardeşi Abdurrahman Çığ'a eziyet ettiği, dolandırdığı, tahrik ettiği iddia edilen İsa Akman’ın,Abdurrahman Çığ’ın dini duygularını da baskı yaptığı açıklandı.Yetişkin adamı Afyon’da bir hocaya gönderen İsa Akman’ın buradaki hocayla da içli dışlı olduğu iddia edildi. Kendisine psikolojik baskı yapılan Abdurrahman Çığ, evlenemeyeceğine hatta Afyon’daki hoca tarafından okunursa evlenme ihtimali olduğuna inandırılmış. Bunun için cebinden 3 bin lira almışlar. Olaya tanıklık edenler Çığ Ailesi'nin varlıklı bir aile olduğunu açıklarken. İsa Akman'ın gelmesiyle yoksulluğa düştüğünü anlattılar. İsa Akman'ın 43 yaşında ve şoförlük yaptığı öğrenildi