Müge Anlı Canlı Yayındaki El Hareketiyle Gündemde! İzleyiciler Tepkisiz Kalmadı!

Müge Anlı Canlı Yayındaki El Hareketiyle Gündemde! İzleyiciler Tepkisiz Kalmadı!

ATV'de program sunan Müge Anlı, canlı yayın esnasında öyle bir el hareketi yaptı ki duyanlar şok üstüne şok yaşayabilir. Kimse bu şekilde bir anlam çıkarmak istememişti. Şimdi ise sosyal medyanın gündemine oturduğu görüldü.

Müge Anlı'nın canlı yayında yaptığı el hareketi bir anda gündem oldu. Ünlü ismin böyle bir hamlede bulunmasına kimse anlam veremedi. Güncel olarak bizleri başka hangi gelişmeler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran programda Müge Anlı yine gündem olmayı başardı. Kendisiyle ilgili merak edilenlere yer verilecek. Bu haberi duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü isimle ilgili bizleri neler bekliyor?

Müge Anlı Orta Parmak Gösterdi

Orta parmağını canlı yayın esnasında gösteren ünlü isim, gelişigüzel bir hareket yaptı ancak bunu vurgulamak istemedi. Yine de izleyiciler kendisine tepki gösterdi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ise kendisinin neden böyle bir şey yaptığı soruldu.

 İzleyicilerin Tepkisini Çekti

Müge Anlı'nın bu hareketi bir süre gündem oldu. Dolayısıyla kendisine sorulan sorular da yanıt vermeyen ünlü isim, sosyal medyadan bu konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Öte yandan Müge Anlı'nın orta parmağını göstermesi bir noktada yanlış anlaşıldı.