Müge Anlı Canlı Yayında Sinirlenerek Tepki Gösterdi!

Müge Anlı Canlı Yayında Sinirlenerek Tepki Gösterdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bizleri bekleyen detaylar oldukça şok edecek. Kimse bunları beklemiyordu. Dolayısıyla gelinen noktada ATV programındaki son durum daha çok konuşulacağa benziyor. 19 yaşındaki genç kıza sinirlenen sunucu, ağzına geleni söyledi.

Müge Anlı, canlı yayında 19 yaşındaki Derya'ya sinirlendi ve eski eşi ile olan konuşmalarına karşın kendisine tepki gösterdi. Yaşanan olayla birlikte neler olduğu ise merak konusu haline geldi. Dolayısıyla bu gelişmeler neticesinde bizleri neler bekliyor açıklayacağız. Öyle ki rahmetli eski eşi ile olan konuşmaları sunucuyu bir hayli sinirlendirdi.

Derya'ya Sert Çıktı!

Müge Anlı, programa katılan ve hayatını kaybeden Selim'in eski eşi olan Derya'ya sert çıktı. Bu konuşmaları nasıl gerçekleştirebildiğine anlam veremedi. Çünkü hiç ağıza alınmayacak sözlerin sarf edildiği vurgulandı. Dolayısıyla bu konuşma neticesinde hangi detayların paylaşıldığı ise merak ediliyor.

Müge Anlı Kendini Tutamadı

Müge Anlı, konuşmasında "Sen bunları yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaştaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bunları yazsa bilmiyorum gözüm görür mü. Senin kafan kırık mı? Amacın ne?" diyerek tepkisini ortaya koydu.