Müge Anlı Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi! Müge Anlı'da Akıl Almaz Bir Olay Daha

Müge Anlı Canlı Yayında Sinir Krizi Geçirdi! Müge Anlı'da Akıl Almaz Bir Olay Daha

Müge Anlı'da Safiye Çallı isimli bir kadın programa katıldı. 25 yıllık evliliğinden sonra yeniden evlenmek isteyen kadın, Akkuşlu Cüneyt Demiral ile tanıştı. Kendisine verdiği paralar ve hediye ettiği araba ile birlikte zamanla dolandırıldığını anladı. Çareyi ATV'deki Müge Anlı'ya katılmakta buldu. Peki Cüneyt Demiral konuyla ilgili neler söyledi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Safiye Çallı damgasını vurdu. 47 yaşındaki kadın, kendisinden 15 yaş küçük Akkuşlu Cüneyt Demiral ile sevgili oldu. Daha sonra düzenli olarak ona borç para verdi. Üstelik ne istediyse de aldı. Evlilik için evlerini dahi satan kadın, sevgilisine araba bile hediye etti. Hal böyle olunca Akkuşlu Cüneyt Demiral tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. İkili arasında yaşanan gelişmede ATV Müge Anlı programına katılan Safiye Çallı, her şeyi açıkça anlattı. Müge Anlı ise sinirlerine hakim olamadı.

Cüneyt Canlı Yayına Bağlandı!

Cüneyt'in canlı yayında kendisine karalama kampanyası düzenlendiğini söylemesi Anlı'yı çıldırttı. Bu söz üzerine yanıt veren Müge Anlı, kendisinin kim olduğunu sordu. Çok ünlü ve gündemde biriymişcesine söylediği bu söz üzerine seyirciler de Müge Anlı'ya hak verdi. Dolandırıcılık iddiası ile gündeme gelen kişi hakkında bir soruşturma başlatılacak mı merakla bekleniyor.

Kadınlara Evlilik Vaadi Sunuyordu

Kadınlara evlilik vaadi sunarak onları dolandırdığı iddia edilen Akkuşlu Cüneyt Demiral için gerekli çalışmalar başlayabilir. Eğer farklı delillere de ulaşılır ise kendisi hakkında dosya hazırlanması muhtemel. Ayrıca son olarak 100 bin TL'lik ödemeyi Cüneyt'e yaptığını söyleyen Safiye Çallı, büyük şok yaşattı. Akkuşlu Cüneyt Demiral'a bu para sorulduğunda ise arabasının çok yaktığını söyleyerek tüm paranın benzine gittiğini ifade etti.