Müge Anlı Canlı Yayında Sıkıştırınca Bir Bir Her şeyi İtiraf Etti! Şantaj Yaprak Para Kazanmışlar!

Müge Anlı Canlı Yayında Sıkıştırınca Bir Bir Her şeyi İtiraf Etti! Şantaj Yaprak Para Kazanmışlar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni gelişmeler yaşandı. Fatma Hanım'ın kardeşinin cinayeti ile söyledikleri şok etmişti. Sevgilisinin işlediği cinayetle beraber illegal işlerde de oldukları öğrenildi. Şantaj ve çok daha fazlasının yer aldığı bu haberde izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. ATV'de yaşanan son olaylar...

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı programında şok olaylar yaşandı. Kardeşinin sevgilisi tarafından öldürüldüğünü söyleyen Fatma Hanım, aradan geçen vakte rağmen polislere ihbarda bulunmamıştı. Kardeşinin cesedinin bir hafta evde kaldığını ve daha sonra gömüldüğünü iddia etti. Konuyla ilgili söyledikleri büyük tepki topladı. Müge Anlı bile ne diyeceğini bilemedi. Peki başka ne gibi gelişmeler yaşandı?

Borç Yüzünden Tartıştılar

Borç nedeniyle tartıştıkları ve daha önce kardeşinin cinayete kurban gittiğini söyledi. Ayrıca sevgilisinin kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini de iddia etti. Zor zamanlar geçirdiğini ve bunları atlatmakta sıkıntı çektiğini söyledi. Son olarak şantaj skandalıyla da gündeme gelerek Müge Anlı'nın ağzını açık bıraktı.

Şantaj ile Para Kazanmışlar

Sevgilisi, kadınların fotoğrafını çekiyor ve daha sonra şantaj yapıyormuş. İkisi birlikte bu işi yapmışlar. Şantaj yaparak illegal yoldan para kazanmaya çalışmaları tepkilerin hedefi oldu. Pek çok kişi böyle bir olayın nasıl yaşandığına anlam veremedi. Kardeşinin cesedinin henüz bulunmadığı belirtiliyor. Ancak bulunması durumunda soruşturmanın daha da genişletileceği düşünülmekte.