Müge Anlı Canlı Yayında Serkan Kıyak İntiharının Perde Arkasını Anlattı

Müge Anlı Canlı Yayında Serkan Kıyak İntiharının Perde Arkasını Anlattı

Müge Anlı'nın programında da yer alan Serkan Kıyak, diz çökerek ağladığı anlarla tanınmıştı. Daha sonra eşiyle tekrar görüşen ancak ret yanıtını alan Serkan Kıyak, intihar etti. Hayatına son vermesi tüm Türkiye'de geniş yankı buldu. Müge Anlı ise ATV ekranlarında bazı detaylara değindi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Serkan Kıyak'ın intihar ettiği haberi geldi. Evliliğiyle ilgili yaşadığı sorunlar nedeniyle canlı yayında gözyaşlarına boğulmuştu. Kendini yere atarak isyan etmişti. Bu olay sonrasında kendisine psikiyatrik desteğin dahi teklif edildiği vurgulandı. Ancak bu desteği almak istemediği ortaya çıktı. Müge Anlı'nın canlı yayında yaptığı açıklama herkesi üzdü. Serkan Kıyak'ın intiharına ilişkin çeşitli detaylar ortaya çıktı. Çocuğunu ablasın bıraktıktan sonra yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Sabah Saatlerinde İntihar Etti

Müge Anlı'nın açıklamasıyla beraber Serkan Kıyak'ın sabah saatlerinde canına kıydığı bilgisi iletildi. Kendisine burada kalması gerektiğini dahi söyleyen Müge Anlı, her türlü desteği sunabileceğini ifade etmişti. Ancak Serkan Kıyak bunu istemeyince evine geri döndü. Son yaşanan olaylarda ise evlilikle ilgili eşiyle sağladığı görüşme olumsuz sonuçlanmış. Ret yanıtını alınca da kendini kötü hissetti ve intihar ederek yaşamına son verdi.

Zahide Yetiş'e Katılacaktı

Müge Anlı'nın ifadelerine göre Serkan Kıyak, Zahide Yetiş'in programına katılarak mutfağa girecekti. Onunla ilgili çeşitli planlar yapılmıştı. Fakat tüm bunlar gerçekleşemeden sona erdi. İzleyicilerin yanı sıra tüm Türkiye bu acı olayı konuştu. Akıllarda ise kendini yere atarak üzüldüğü anlar kaldı.