Müge Anlı Canlı Yayında Kavga Çıktı! Müge Anlı Ne Yapacağını Şaşırdı! Yayını Durdurdu!

Müge Anlı Canlı Yayında Kavga Çıktı! Müge Anlı Ne Yapacağını Şaşırdı! Yayını Durdurdu!

Müge Anlı'nın programında öyle olaylar meydana geldi ki kimse ne diyeceğini bilemedi. Acılı aileden gelen tokat hamlesiyle birlikte stüdyo dondu kaldı. ATV'de yayınlanan programda neler yaşanıyor? İşte son dakika gelişmesi ve daha fazlası haberimizde yer alacak.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damgasını vuran olayda yaşananlar şok etti. Pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip ediyordu. Ancak bu sefer öyle şeyler yaşandı ki izleyiciler bile ne diyeceğini bilemedi. Sibel Kızılaraslan'ın ailesi onu aramak için programa çıkmıştı. 3 çocuk babası adam tarafından kaçırıldığı iddia edilmekteydi. Serdal isimli kişi ile birlikte Sibel'in nerede olduğu arandı. Ortaya çıkan gelişmeler ise şaşırttı. Sibel, Serdal ile isteyerek mi kaçmıştı?

Serdal'ı Sevdiğini Söyledi!

Sibel, katıldığı programda Serdal'ı sevdiğini ifade etti. Anne ve baba iste kızlarına kavuşmak istediğini belirtti. Programda yaşanan duygusal anlar heyecanla takip ediliyorken beklenmedik gelişmeler yaşandı. Söz konusu programda neler oldu merak edildi.

Sibel'e Tokat Attı!

Öte yandan programda kavuşma esnasında babası Sibel'e tokat attı ve bayıldı. Bu gelişme ile birlikte kimse ne diyeceğini bilemedi. Babanın bayılması sonrasında herkes şaşırdı. Üstelik tokat atması da tepkilere yol açtı. ATV'de yayınlanan programdaki bu olaylar, kimi zaman sosyal medyadan da eleştiriliyor.