Müge Anlı Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu! Müge Anlı Cesedin Bulunduğunu Açıkladı!

Müge Anlı Canlı Yayında Gözyaşlarına Boğuldu! Müge Anlı Cesedin Bulunduğunu Açıkladı!

7 Eylül tarihinde Lüleburgaz Deresi’nde kimliği belirsiz cenazenin bulunması emniyet güçlerini harekete geçirdi. Bunun ardından derede bulunan cesedin 21 Ağustos tarihinden bu yana kayıp olan Bilsen Pirpor'a ait olduğu ortaya çıktı.

Şuayip Vatansever, adli tıp kurumuna giderek cenazeyi fotoğraflardan teşhis etti. Bunun ardından kardeşinin cinayete kurban gittiğini söyleyen Şuayip Vatansever şüphelinin ise Bilsen Pirpor'un sevgilisi olan Yüksel Yıldırım olduğunu iddia etti. Alınan bilgiler neticesinde talihsiz kadının da kimsesizler mezarlığına gömüldü ortaya çıktı.

Bilsen Pirpor öldürüldü mü?

İki gün önce Müge Anlı tarafından mercek altına alınan Bilsen Pirpor dosyası ile alakalı acı gelişme ekranlara geldi. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı yaptığı araştırmanın ardından Kırklareli Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 7 Eylül tarihinde Lüleburgaz deresinde bulunan cesedin kimliği hakkında açıklama yaptı. Müge Anlı, 21 Ağustos'ta kayıplara karışan Bilsen Pirpor'un derede bulunan kişi olduğunu açıkladı. Yayının ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na giden Şuayip Vatansever ise kardeşinin fotoğrafını teşhis etti. Kimlik doğrulamanın ardından kadının kimsesizler mezarlığına gömüldü de ortaya çıktı.

Şuayip Vatansever’den şoke edici iddialar!

Müge Anlı acı gelişmenin ardından talihsiz kadının 17 kilometre uzaklıktaki bir noktada ölü bulunduğunu dile getirdi. Sevgilisi ise bu olayla alakalı herhangi bir bilgisinin olmadığını belirtti. Müge Anlı ise talihsiz kadının dereye tesadüfen gitmediğini belirterek yüzüstü ölü bulunduğunu dile getirdi. Köyde yaşayan bir kadının tesadüfen dereye düşüp öldüğüne inanmadığını söyleyen Müge Anlı, böyle bir tesadüfün olmayacağını açıkladı.

Şuayip Vatansever ise kardeşini sağ bulmayı isterken cenazesini teşhis etmek zorunda kaldı. Ayrıca kardeşinin Yüksel Yıldırım tarafından cinayete kurban gittiğini iddia etti. Bunun dışında Yüksel Yıldırım ise sevgilisinin ölümü ile bir ilgisi olmadığını savundu. Talihsiz kadının olayı ile alakalı yalan beyanlarda bulunan ve dikkatleri bundan dolayı üzerine çeken Yüksel Yıldırım kendisinin böyle bir işe kalkışmadığını dile getirdi.